Învaţă să fii propriul make-up artist!

22 februarie, 2017
IMG 9891 jpeg

În cadrul ABA MAKE-UP ACADEMY îţi poţi cultiva şi dezvolta abilităţile în machiaj, în cadrul modulelor after work sau intensive. Programul cursurilor a fost gândit în funcţie de disponibilitateaparticipanţilor. Poţi alege modulele after work, dacă ai un job stabil, cursurile începând cu ora 18:30.

Dacă eşti disponibilă pe timpul zilei, este avantajos să urmezi cursurile intensive de machiaj . În cel mult 14 zile, devii make-up artist cu Diplomă Acreditată! Şedinţele sunt susţinute în intervalul 10-13, de luni până vineri. Un al doilea beneficiu este programa, care a fost construită în funcţie de nevoile tale. Dacă îţi doreşti să înveţi pentru tine, alege cursurile de machiaj începători sau iniţiere/automachiaj. Este un ghid complet de informaţii despre toate tipurile de machiaj de înfrumuseţare. Mai mult decât atât, este un bun start şi pentru cei ce doresc să devină make-up artişti.

image image

Îţi doreşti să devii make-up artist? Nimic mai simplu, te înscrii la cursurile de machiaj  pentru avansaţi intensiv/ after work sau alegi modulul master.

Faptul că îţi sunt asigurate produsele cosmetice şi de îngrijire a feţei, pensulele şi modelele pentru practică pe întreaga perioadă de training este un alt beneficiu. Mai mult decât atât, fiind la început de drum, eşti ajutată cu produse cosmetice în cazul în care ai deja cliente. Trainerii cu experienţă sunt o altă dovadă că faci o alegere bună. Alina Brăilescu este make-up artist de beauty & fashion, cu o experienţă de peste 14 ani în domeniu. A participat la cele mai mari show-uri de modă, a realizat imaginea pentru importante brand-uri locale şi internaţionale. Cu ea vei face cea mai mare parte a cursurilor. Corina Brăilescu s-a axat mai mult pe partea de filme şi reclame, ea predă şedinţele de efecte speciale, unde ai posibilitatea să înveţi cum să realizezi tăieturi, răni, arsuri, machiaje de Halloween dar şi alte inside-uri din lumea cinematografiei.

Un alt beneficiu este programa bine structurată, ce îmbină estetica unui machiaj cu partea tehnică. În cadrul modulelor pentru începători înveţi de la A la Z cum să construieşti un machiaj. Începi cu noţiuni de cosmetică, aplicare fond de ten şi creşte progresiv intensitatea şi dificultatea machiajelor, până ajungi la machiaje de seară, bridal, fashion & editorial.

image

Dacă îţi doreşti să te înscrii la cursuri, poţi accesa www.abacademy.ro sau poţi suna la 0726 969 172.

Sună şi rezervă-ţi un loc la noile module ce încep din luna martie, au şi oferte de preţ avantajoase!

Machiaj : Alina Brăilescu – www.abacademy.ro

Foto: Corina Olaru – www.corinaolaru.comRecente pe Ok! Magazine

team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg