Învaţă să fii propriul make-up artist!

22 februarie, 2017
IMG 9891 jpeg

În cadrul ABA MAKE-UP ACADEMY îţi poţi cultiva şi dezvolta abilităţile în machiaj, în cadrul modulelor after work sau intensive. Programul cursurilor a fost gândit în funcţie de disponibilitateaparticipanţilor. Poţi alege modulele after work, dacă ai un job stabil, cursurile începând cu ora 18:30.

Dacă eşti disponibilă pe timpul zilei, este avantajos să urmezi cursurile intensive de machiaj . În cel mult 14 zile, devii make-up artist cu Diplomă Acreditată! Şedinţele sunt susţinute în intervalul 10-13, de luni până vineri. Un al doilea beneficiu este programa, care a fost construită în funcţie de nevoile tale. Dacă îţi doreşti să înveţi pentru tine, alege cursurile de machiaj începători sau iniţiere/automachiaj. Este un ghid complet de informaţii despre toate tipurile de machiaj de înfrumuseţare. Mai mult decât atât, este un bun start şi pentru cei ce doresc să devină make-up artişti.

image image

Îţi doreşti să devii make-up artist? Nimic mai simplu, te înscrii la cursurile de machiaj  pentru avansaţi intensiv/ after work sau alegi modulul master.

Faptul că îţi sunt asigurate produsele cosmetice şi de îngrijire a feţei, pensulele şi modelele pentru practică pe întreaga perioadă de training este un alt beneficiu. Mai mult decât atât, fiind la început de drum, eşti ajutată cu produse cosmetice în cazul în care ai deja cliente. Trainerii cu experienţă sunt o altă dovadă că faci o alegere bună. Alina Brăilescu este make-up artist de beauty & fashion, cu o experienţă de peste 14 ani în domeniu. A participat la cele mai mari show-uri de modă, a realizat imaginea pentru importante brand-uri locale şi internaţionale. Cu ea vei face cea mai mare parte a cursurilor. Corina Brăilescu s-a axat mai mult pe partea de filme şi reclame, ea predă şedinţele de efecte speciale, unde ai posibilitatea să înveţi cum să realizezi tăieturi, răni, arsuri, machiaje de Halloween dar şi alte inside-uri din lumea cinematografiei.

Un alt beneficiu este programa bine structurată, ce îmbină estetica unui machiaj cu partea tehnică. În cadrul modulelor pentru începători înveţi de la A la Z cum să construieşti un machiaj. Începi cu noţiuni de cosmetică, aplicare fond de ten şi creşte progresiv intensitatea şi dificultatea machiajelor, până ajungi la machiaje de seară, bridal, fashion & editorial.

image

Dacă îţi doreşti să te înscrii la cursuri, poţi accesa www.abacademy.ro sau poţi suna la 0726 969 172.

Sună şi rezervă-ţi un loc la noile module ce încep din luna martie, au şi oferte de preţ avantajoase!

Machiaj : Alina Brăilescu – www.abacademy.ro

Foto: Corina Olaru – www.corinaolaru.comRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg