Invăţăturile unei proaspete mămici by Dana Rogoz

29 mai, 2014

1. Să fii mămică nu înseamnă că trebuie să te lipseşti de lucruri, ci că o să te bucuri de mai multe. Cred că una din temerile fiecarei mămici este că nu o să mai poată face toate lucrurile pe care le făcea înainte. Eu

1. Să fii mămică nu înseamnă că trebuie să te lipseşti de lucruri, ci că o să te bucuri de mai multe. Cred că una din temerile fiecarei mămici este că nu o să mai poată face toate lucrurile pe care le făcea înainte. Eu cred că poţi în continuare să te vezi cu cele mai bune prietene şi să il iei şi pe bebe cu tine. Poţi în continuare să te plimbi, doar că de data asta cu cel mic la piept. Vei învăţa să împarţi orice moment cu el şi asta poate doar să te bucure.

2. Iubirea pentru fashion nu se schimbă, combinaţiile da. Să fii mămică nu înseamnă că trebuie să porţi toată ziua trening. Dar da, vei înlocui tocurile cu tenişi comozi sau cu balerini pentru plimbările prin parc cu căruciorul, iar genţile plic cu unele oversized în care să-ţi încapă biberoanele şi suzetele.

3. Timpul liber nu trebuie lăsat liber prea mult timp. Eu îl ocup cu tot felul de lucruri care îmi încarcă bateriile sau care mă binedispun. Pentru că orice mămică are nevoie de aşa-zisele “me moments”. Ale mele se transformă deseori în căutări intense pe net, împărţite între forumuri de mămici şi blogurile mele preferate de fashion.

4. Există shopping şi după naştere. Pasionatele de shopping ştiu despre ce vorbesc. Priorităţile se schimbă într-adevar, dar nu va îngrijoraţi. Mai ales că acum puteţi comanda o mulţime de lucruri online. Spre exemplu, eu am început să îmi cumpăr lucruri de pe aoro.ro. Mi-am luat două parfumuri şi nişte cosmetice şi au ajuns incredibil de repede. În plus, au o mulţime de promoţii şi oferte speciale. Merită să aruncaţi un ochi şi să vă rasfaţaţi din când în când cu mici lucruri.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png