Jenna Ortega dă tonul în machiaj. Cum să te fardezi ca Wednesday, look-ul în tendințe peste tot în lume

20 decembrie, 2022
Jenna Ortega, Getty (1) jpg

Femeile și fetele sunt înnebunite după look-ul actriței Jenna Ortega, tânăra care o joacă pe Wednesday Addams.

Aparent, aspectul Jennei este cel mai căutat, la sfârșit de an. În topul machiajelor de sezon, este cel al lui Wednesday Addams.

WEDNESDAY JENNA ORTEGA FOTO NETFLIX SINGLE 0287R2C jpeg

Venind în întâmpinarea reprezentantelor sexului feminin care vor să-i semene, a apărut un tutorial de make-up a la Jenna Ortega/ Wednesday Addams.

Cu o privire pătrunzătoare și o fire nestăvilită, Wednesday Addams este unul dintre cele mai admirate personaje ale momentului. Și implicit Jenna Ortega, actrița minionă, în vârstă de doar 20 de ani.

Vedeta s-a simțit foarte bine la filmări în România, un singurul lucru a fost ca un real neajuns și care i-a adus numeroase critici în SUA. Cunoscută drept vegană, Jenna Ortega a călcat în străchini în România, fiind nevoită să consume pește, căci nu a putut să se țină de produsele sale vegane. Mulți fani au scuzat-o, explicând necunoscătorilor că bucătăria românească abundă în produse animale și, mai mult ca sigur, actrița a renunțat de nevoie la veganism. Acesta este totuși un curent de amploare peste Ocean și revenirile la produsele animale nu sunt văzute cu ochi buni.

Revenind la machiajul tenebros al lui Wednesday Addams, care se află în topul căutărilor tinerelor, trebuie să știi ce ai nevoie pentru a-l realiza, mai ales dacă vrei să optezi pentru un asemenea look scarry chiar de Revelion.

O mulțime de make-up artiști, influenceri, dar și sute de mii de tinere au postat mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare prin care explică machiajul lui Wednesday Addams.

În scurt timp, machiajul purtat de actrița Jenna Ortega în serial a devenit trend. Stephanie Stokkvik a postat, pe Youtube, un tutorial în care explică pas cu pas ce trebuie să faci pentru a obține un look asemănător cu cel al Jennei Ortega. Pentru a obține un look ca al actriței Jenna Ortega, specialiștii te sfătuiesc să folosești un anticearcăn, iar atunci când alegi fondul de ten, optează pentru o nuanță mult mai deschisă decât cea naturală.  De ce? Pentru că Wednesday Addam are o față palidă și, pentru a obține acest efect, va trebui să folosești cea mai deschisă nuanță de fond de ten.

Pentru machiajul cearcănelor, Stephanie Stokkvik recomandă să folosești un fard maro și un eyeliner negru care să evidențieze zona ochilor. Pe pleoapă se aplică o nuanță de gri închisă. Machiajul personajului Wednesday Addams, interpretat de Jenna Ortega, este apropiat de smokey eyes. La final, întoarce genele cu un clește pentru ondularea genelor și adaugă puțin rimel. Nu uita de pistrui! Pentru a crea acel efect pistruiat al lui Wednesday Addam, trebuie să folosești o pensulă și puțin fard maro. După ce ai aplicat pistruii, tapotează cu un burețel.

Pentru ca look-ul să fie unul complet, trebuie să-ți conturezi buzele cu un creion maro închis și să aplici un ruj roșu. Blenduiești totul foarte bine și look-ul lui Wednesday Addams este gata!

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg