Julia Jianu urmează acelaşi tratament estetic ca Madonna

16 decembrie, 2015
julia jianu jpeg

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Julia Jianu, care are agenda încărcată cu concerte şi evenimente de Crăciun şi Revelion, şi-a dorit să treacă în noul an cu un ten fără imperfecţiuni. Semn că a luat aminte la sfaturile medicilor esteticieni, vedeta a apelat la un tratament de estompare a ridurilor, folosit şi de celebra Madonna. "Frumuseţea clasică nu se demodează niciodată", acesta este motto-ul în care Julia Jianu crede cu desăvârşire, iar cu ajutorul doamnei Dr. Daraban Diana, medic specialist dermatologie în cadrul clinicii DermaLife, Julia a întinerit peste noapte cu un tratamentul de hidratare, folosit atât pentru faţă, cât şi pentru gât şi decolteu.

Sursa foto: Facebook

Tratamentul Intraceuticals, cunoscut publicului larg drept "Tratamentul Madonnei", este un sistem revoluţionar non-invaziv care înlocuieşte sau vine în completarea tradiţionalelor proceduri cu botox şi acid hialuronic. Este un tratament cu substanţe relaxante pentru riduri fine, dar şi singurul cu rezultate vizibile dupa prima şedinţă. Ajută la hidratarea imediată a tenului şi conferă o fermitate sporită acestuia. Ridurile şi liniile fine sunt reduse şi conturul feţei este vizibil îmbunătăţit prin stimularea producţiei de colagen şi elastină.

image

 "Mi-am dorit ca de Revelion să arăt excepţional, iar la recomandarea unei prietene am apelat la faimosul tratament folosit de Madonna, pe care l-am putut realiza la clinica DermaLife. Acum, tenul meu este mult mai hidratat, pielea mai catifelată, precum cea a unui bebeluş. Tehnologia folosită duce la o hidratare superioară, rejuvenare şi la înlăturarea ridurilor. Rezultatele se văd chiar după prima şedinţă, tenul arată mai fresh şi bine hidratat, din interior la exterior. Recomand să aveţi mare grijă de pielea dumneavoastră, mai ales când obişnuiţi să vă machiaţi des", a spus Julia Jianu.

image


Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg