Kendall Jenner, desfiinţată după decernarea Globurilor de Aur din cauza acneei

9 ianuarie, 2018
75th Annual Golden Globe Awards   Arrivals jpeg

Faptul că face parte din familia Kardashian-Jenner, cea mai detestată, dar şi urmărită familie din America, nu-i aduce prea multe beneficii lui Kendall. O fi dat ea lovitura cu cariera de modelling, şi este printre cele mai faimoase şi bine plătite modele, însă Kendall nu s-a putut bucura pe îndelete de ocazia de a participa la Globurile de Aur, căci mulţi internauţi au ridiculizat prezenţa ei la acel eveniment frecventat, mai cu seamă, de staruri de la Hollywood.

image

Asta pentru că mulţi au considerat că vedeta de reality-show nu avea, în primul rând, un motiv întemeiat să ia parte la un asemenea eveniment cinematografic, dat fiind faptul că profesia ei n-are nimic de-a face cu industria cinematografică. O premiză răutăcioasă, dat fiind faptul că vedeta, asemenea tuturor celorlalte staruri, a primit o invitaţie oficială. Plus că a avut un loc binemeritat în acea sală graţie colaborării cu revista Vogue, dar şi a faptului că a susţinut, asemenea celorlalte vedete, campania împotriva abuzului sexual asupra femeilor, ”Time`s Up Initiative”.

Modelul de 22 de ani a recunoscut că se luptă cu acneea de mai mult timp

Un alt motiv pentru care internauţii au luat-o drept ţintă pe fiica mai mică a lui Kris Jenner a fost faptul că aceasta are un ten acneeic. Mulţi au atras atenţia asupra acestui aspect, într-un mod peiorativ. Din fericire, au fost şi voci care au susţinut prezenţa modelului de 22 de ani la acest eveniment, în ciuda statutului său ori a acneei cu care se luptă de mai mult timp, lucru oricum recunoscut public de către Kendall. ”Faptul că s-a prezentat şi că a arătat ca un star adevărat, în ciuda acneei, e fix ceea ce orice fată trebuie să înţeleagă.”, este mesajul unei tinere, postat pe Twitter, pe care şi Kendall l-a preluat pentru a-şi întări alegerea.

Rochia a fost creată de designerul Giambattista Valli

”Nu lăsa niciodată gura lumii să te oprească”, a fost declaraţia pe care modelul de 22 de ani a făcut-o imediat după eveniment.

foto: getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg