La fel de frumoasă ca în tinereţe. Care sunt secretele de beauty ale actriţei Courteney Cox?

14 martie, 2017
courteney cox jpeg

Au trecut mai bine de două decenii de când a apărut pentru prima dată pe ecrane, cu un ten de invidiat, în rolul Monicăi Geller din serialul "Friends". Starul american de film, Courteney Cox, în vârstă de 52 de ani, arată la fel de bine ca acum 21 de ani.

image

Pe lângă faptul că este o norocoasă, cu o moştenire genetică foarte bună, trebuie să aibă şi Courteney câteva secrete de beauty care o ajută să se menţină în formă. Şi, dacă ne gândeam că actriţa investeşte mii de dolari în tratamente de ultimă generaţie, trucul ei de frumuseţe este unul simplu, la îndemâna oricărei femei. Se pare că frumoasa brunetă este dependentă de un ser de faţă de la un brand britanic, care are şi un preţ rezonabil, doar 35 de lire.

Courteney Cox în 1996.

Ea este dovada vie că frumuseţea se întreţine şi cu bani puţini şi că nu toate produsele scumpe sunt neapărat eficiente. Courteney a aflat de crema sa miraculoasă de la make-up artistul Gemma Aldous, cu care a lucrat pentru serialul "Who Do You Think You Are?". Chiar cea care se ocupa de machiajul actriţei pe platourile de filmare a dezvăluit secretul: " I-am dat lui Courteney serul de faţă de la Katherine Daniels Urban Shield şi l-am folosit pe ea în fiecare zi de filmare, aşa că a început să-l iubească. Este atât de hidratant, că şi eu sunt dependentă de el. Este fantastic, se absoarbe repede şi lasă pielea netedă".

Cu siguranţă această cremă nu este singura pe care Cox o foloseşte, dar, pare să aibă un efect de întinerire pentru actriţa care apare cu un chip mai radiant pe zi ce trece.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg