La fel de frumoasă ca în tinerețe. Care sunt secretele de beauty ale actriței Courteney Cox?

Au trecut mai bine de două decenii de când a apărut pentru prima dată pe ecrane, cu un ten de invidiat, în rolul Monicăi Geller din serialul „Friends”. Starul american de film, Courteney Cox, în vârstă de 52 de ani, arată la fel de bine ca acum 21 de ani.

Pe lângă faptul că este o norocoasă, cu o moștenire genetică foarte bună, trebuie să aibă și Courteney câteva secrete de beauty care o ajută să se mențină în formă. Și, dacă ne gândeam că actrița investește mii de dolari în tratamente de ultimă generație, trucul ei de frumusețe este unul simplu, la îndemâna oricărei femei. Se pare că frumoasa brunetă este dependentă de un ser de față de la un brand britanic, care are și un preț rezonabil, doar 35 de lire.

Courteney Cox în 1996.

Ea este dovada vie că frumusețea se întreține și cu bani puțini și că nu toate produsele scumpe sunt neapărat eficiente. Courteney a aflat de crema sa miraculoasă de la make-up artistul Gemma Aldous, cu care a lucrat pentru serialul „Who Do You Think You Are?”. Chiar cea care se ocupa de machiajul actriței pe platourile de filmare a dezvăluit secretul: ” I-am dat lui Courteney serul de față de la Katherine Daniels Urban Shield și l-am folosit pe ea în fiecare zi de filmare, așa că a început să-l iubească. Este atât de hidratant, că și eu sunt dependentă de el. Este fantastic, se absoarbe repede și lasă pielea netedă”.

Cu siguranță această cremă nu este singura pe care Cox o folosește, dar, pare să aibă un efect de întinerire pentru actrița care apare cu un chip mai radiant pe zi ce trece.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA