Lecţia de frumuseţe cu Ileana Badiu

5 decembrie, 2016
Ileana Badiu peste 40 de ani jpeg

E una dintre acele femei care arată incredibil şi al cărei prefix nu-l poţi ghici ghidându-te după chip ori siluetă. Şi asta pentru că vedeta a învăţat cum să ţină în loc şi kilogramele, dar şi timpul.

image

E frumoasă, suplă şi mereu zâmbitoare. Ileana Badiu e, ea însăşi, o dovadă a faptului că o femeie poate să înşele timpul.

La cei 42 de ani ai săi, se poate spune că a găsit formula magică pentru a-şi păstra atât frumuseţea, cât şi tinereţea interioară şi exterioară, printr-un stil de viaţă sănătos şi grija pentru un spirit liniştit.

De două ori pe an, Ileana Badiu a învăţat să-şi "restarteze" organismul prin cure de detoxifiere, care ajută la refacerea metabolismului şi la armonizarea interioară.

"Cu sfinţenie de două ori pe an, mă ocup doar de mine însămi, iar asta mă ajută să fiu utilă celorlalţi. Câteva zile petrecute într-un centru de detox sunt magice pentru fizic şi psihic", spune ea.

image

De data aceasta, ea a ajuns pe mâna specialiştilor de la Atasagon Detox & Wellbeing Center, din Braşov.

"Ziua aici începe cu câţiva kilometri de plimbare în aerul de munte... vreo 7 aşa", ne spune Ileana.

image

"Incredibil cât de multe beneficii ai în urma unui program complet şi profesionist de detox şi cât de tare mă felicit că de două ori pe an (cel puţin) de 7 ani încoace fac asemenea terapii complete. Acesta este unul din motivele pentru care pot afirma la aproape 43 de ani că sunt în perioada de #super40", a scris Ileana Badiu pe contul ei de socializare la finalul unei cure de 5 zile de detoxifiere, în care a îmbinat regimul cu lichide cu mişcarea în natură, masajul şi procedurile de beauty şi antiaging.

image


Recente pe Ok! Magazine

gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney