Lorena Balaci a slăbit spectaculos după divorţ. Iată dieta ei

21 august, 2015
Lorena Balaci Trica jpeg
image

Arată tot mai bine, e mult mai energică şi mai pusă pe fapte mari. Iată regimul care i-a dat un plus de poftă de viaţă!

Lorena Balaci a slăbit spectaculos după divorţul de Eugen Trică şi toată lumea a vrut să-i ştie secretul. E vorba de sport, tratamente corporale, dar şi de un regim care nu te înfometează, dar care te ajută să scapi de kilogramele nesuferite. Iată şi etapele.

image image

Săptămâna 1 În zilele 1,2,3,4 poţi consuma NELIMITAT brânzeturi max. 7% grăsime (brânză de vaci, cottage simplă, brânzică de casă, perle de brânză, lapte btut), legume în stare crudă (salată verde, castraveţi, conopidă, broccoli, dovlecei, gulii, andive, ridichi, ardei gras, gogoşari, fasole verde, varză, sparanghel, ciuperci, spanac, ceapă, usturoi, morcovi, ţelină roşii, praz, ciuperci), apă plată, ceai, cafea

Cantităţi limitate:

1 ou fiert, pe teflon sau românesc

200 g mere Golden

2 linguriţe de ulei

1/2 pahar de lapte

În zilele 5,6,7, repeţi meniul din primele 4 zile, la care poţi adăuga roşii şi zeamă de lămâie la salate

Meniul pentru primele patru zile:

Mic dejun (până la ora 11.00-12.00)

200 g de brânzeturi max. 7% grăsime

nelimitat: lapte bătut, sana, kefir

un ou

legume crude (salată verde, castraveţi, conopidă, broccoli, dovlecei, gulii, andive, ridichi, ardei gras, gogoşari, fasole verde, varză, sparanghel, ciuperci, spanac, ceapă, usturoi, morcovi, ţelină roşii, praz, ciuperci)

după 3-4 ore, NELIMITAT! carne fiartă sau la grătar (porc, vită, pui, ficat, curcan)

INTERZIS FRUCTE!

Zilele 5,6,7 repetă meniul din primele 4 zile, la care adaugi peşte (la grătar, fiert, afumat) şi fructe de mare.

image

În zilele 1,2,6, şi 7 (adică luni, marţi, sâmbătă şi duminică) la fel ca în prima săptămână

În zilele 3,4 şi 5 consumi doar legume în stare crudă (salată verde, castraveţi, conopidă, dovlecei, gulii, andive, ridichi, ardei gras, broccoli, fasole verde, varză, sparanghel, ciuperci, spanac, ceapă, morcovi, roşii). La salate se va folosi oţet sau lămâie

Fructe (mere, pere, cireşe, kiwi, caise, pepene galben sau roşu, piersici, citrice, căpşuni)

Meniul este identic cu cel din săptămâna 1.

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

zambet dupa implanturi jpg
Ghid de stilizare lanțuri de argint potrivite pentru fiecare tip de decolteu jpg
Ce soluții există pentru o recoltă mai bogată și sănătoasă jpg
harghita foto arhiva personala colaj jpg
unnamed (1) png
Cum să ți înveți copilul regulile de siguranță rutieră când folosește trotineta jpg
Simbolismul pietrelor semiprețioase și impactul lor asupra energiei feminine jpg
Bridgerton6 jpg
okmagazine ro (3) jpg
featured image jpg
Jungla din sufragerie   Descoperă plantele care absorb umiditatea și îți purifică locuința!   JPG
TĂTUȚU` (George Mihăiță) jpg
credit de nevoi persoanle jpg
Alegerea mânerelor potrivite sfaturi pentru un design de bucătărie armonios jpg
Wonderland Advert (1) jpeg
REDNEX landscape png
post malone 1x1 1 e1738830035519 webp
tocanita de carne cu legume gatita intr o oala albastra inconjurata de ingrediente proaspete cartofi morcovi si usturoi biocorner png