Mariah Carey arată spectaculos în blugi mulaţi. Cât a slăbit cântăreaţa?

4 decembrie, 2017
mariah carey slabit jpeg

Au trecut aproape trei luni de când artista Mariah Carey (47) a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului, iar rezultatele se fac deja văzute. Ba, noi am zice că a întinerit cu zece ani şi că se apropie cu succes de silueta silfidă pe care o afişa la începutul carierei sale muzicale.

Mariah Carey, la un concert recent. A slăbit 12 kg

foto: Instagram

Mariah Carey nu-şi mai încape în piele de fericire! Are un iubit tinerel, mereu la dispoziţia ei, un fost soţ care îi ajută în orice, doi copii mari şi frumoşi, şi... o siluetă nouă, ca de felină. Artista de 47 de ani a slăbit în ultimele trei luni kilograme bune, a scăpat de guşa inestetică şi de colăceii care nu-i mai permiteau nici să se mişte pe scenă.

Potrivit unei publicaţii internaţionale, Mariah Carey a slăbit nu mai puţin de 12 kilograme, iar rezultatul – zicem noi – e mai mult decât vizibil. De curând, ea a urcat pe scenă la gala AHFWAD şi a făcut furori într-o rochie lungă, neagră, cu un croi de sirenă, care i-a pus în evidenţă noua siluetă, vizibil slăbită. Cu un look ”curat” şi elegant, Mariah ne-a amintit cât de sexy era la începutul carierei sale.

image image image image

Ulterior, artista a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii recente, realizate pe când a ales, alături de iubitul Bryan Tanaka, un brad de Crăciun şi decoraţiuni. În imaginile respective, Mariah apare îmbrăcată într-o pereche de blugi mulaţi, care îi evidenţiază picioarele slăbite şi formele apetisante. După cum era de aşteptat, fanii s-au arătaţi încântaţi de noua siluetă, şi au felicitat-o pentru decizia de a trece printr-o operaţie de micşorare a stomacului. ”Mariah, arăţi minunat”, ”Felicitări pentru decizie. Acum arăţi mult mai bine!”, ”Eşti Regina! Arăţi perfect”, au fost doar câteva dintre reacţiile stârnite în mediul online.

Aşa arăta Mariah Carey acum câteva luniRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg