”Mi-am făcut liposucţie la braţe”. Ce star de la Hollywood a recunoscut asta?

8 mai, 2017
chrissy jpeg

O dovadă de adevărat curaj a dat celebrul model, admiţând că a recurs la o astfel de intervenţie pentru a-şi reduce grăsimea nedorită de pe braţe. Nu credeţi?

Chrissy, în prezent, alături de fiica sa

În timp ce multe dintre celebrităţile de la Hollywood se feresc să recunoască atunci când apelează la vreo intervenţie estetică, ea a avut curaj să spună lucrurilor pe nume şi să admită că a călcat pragul cabinetului doctorului estetician pentru a avea braţe mai subţiri şi tonifiate.

Este vorba despre modelul Chrissy Teigen, soţia muzicianului John Legend, care a declarat, într-un interviu recent, că-n urmă cu nouă ani şi-a făcut o liposucţie a braţelor şi că e pregătită s-o facă din nou, acum că a rămas cu puţine kilograme în plus după naşterea micuţei Luna.

”Mi-am făcut o liposucţie, ceea ce s-a dovedit a fi cea mai bună alegere. E, de regulă, un secret, dar mie nu-mi pasă. S-a întâmplat acum nouă ani sau aşa ceva. Am scăpat, atunci, de cinci centrimetri. Acum s-au pus la loc, din păcate, aşa că trebuie să plătesc din nou pentru aşa ceva. (...) A fost o procedură simplă. M-a făcut să mă simt mai bine în rochii, să mă simt mai încrezătoare.”, a recunoscut Chrissy.

Aşa arătau braţele ei înainte de sarcină

De altfel, fostul model a mărturisit şi că şi-a făcut şi alte proceduri. ”Totul e fals la mine, în afară de pomeţi. Nu mi-e ruşine să vorbesc despre astfel de lucruri”, a declarat, cu nonşalanţă, soţia muzicianului John Legend, în vârstă de 31 de ani.

foto: arhivă OK!