Michelle Obama ├«┼či trateaz─â ridurile cu o crem─â recomandat─â de Kate Middleton

16 noiembrie, 2016
3A47275100000578 0 image m 8 1479288034511 jpeg

Arată de parcă timpul a stat în loc în ultimii opt ani, cât a ocupat funcţia de Primă Doamnă a Americii. În ultimele clipe petrecute la Casa Albă, Michelle Obama a dezvăluit care este secretul tenului ei perfect.

Michelle Obama arat─â perfect la cei 52 de ani

Ei bine, surprinzător sau nu, secretul tinereţii lui Michelle este cel al altei femei, poate, la fel de puternice: Ducesa de Cambridge. Make-up artistul Carl Ray, cel responsabil de machiajul lui Michelle, a dezvăluit că tenul ei este lipsit de riduri graţie unui truc pe care Kate i l-a dezvăluit.

Crema-minune

Carl poveste┼čte c─â Ducesa de Cambridge i-an recomandat un produs cosmetic cunoscut drept ÔÇŁbotoxul organicÔÇŁ, al c─ârui pre┼ú este de doar 54 de dolari. Crema, numit─â ÔÇŁBiotulin Supreme Skin GelÔÇŁ, este, chipurile, cea care ┼úine ridurile la distan┼ú─â. ÔÇŁMichelle  Obama folose┼čte botoxul organic la recomandarea lui Kate Middleton.ÔÇŁ, a declarat Carl pentru Celebrities Style, men┼úion├ónd ┼či c─â aceast─â crem─â a f─âcut adev─ârate minuni pentru Prima Doamn─â.

Michelle Obama ┼či Ducesa de Cambridge, ├«n aprilie, anul acesta

C├ót despre momentul ├«n care cele dou─â au schimbat secrete ale frumuse┼úii, Carl n-a precizat nimic. ┼×tim doar c─â ├«n 2011, la pu┼úin timp de la nunta regal─â, Kate ┼či Michelle au f─âcut cuno┼čtin┼ú─â. Iar anul acesta, Prima Doamn─â a Americii ┼či Ducesa de Cambridge s-au reunit din nou, la Kensington Palace, c├ónd familia Obama a fost invitat─â la o cin─â oficial─â.

Kate ┼či Michelle, ├«n 2011

foto: arhiv─âRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg