Mirela Stelea îşi întreţine pielea cu extracte de caviar

31 ianuarie, 2013
mirela stelea dona spa 7 jpeg

Soţia lui Bogdan Stelea se simte ca la 20 de ani, după ce a apelat la o serie de tratamente cu produse ce conţin extracte de caviar, cu beneficii vizibile instant.

Soţia lui Bogdan Stelea se simte ca la 20 de ani, după ce a apelat la o serie de tratamente cu produse ce conţin extracte de caviar, cu beneficii vizibile instant.

Cunoscutul designer vestimentar mărturiseşte că acordă o mare atenţie îngrijirii tenului, încă din adolescenţă, şi le recomandă tuturor femeilor să se documenteze înainte să aleagă produsele cosmetice, pentru a evita posibilele efecte adverse.

„Fiecare dintre noi ar trebui să îşi îngrijească tenul încă din perioada adolescenţei. Dacă nu faci acest lucru, vei ajunge, la un moment dat, să arăţi mult mai în vârstă decât în mod normal. Nu înseamnă neapărat să cheltui o avere pe produse cosmetice, dar să le alegi pe cele potrivite tenului tău, după ce ai apelat la sfaturile unui specialist. Eu am încercat, în anii ’90, produse de tot felul, după cum am crezut eu, şi mare noroc am avut că nu m-am pricopsit cu vreo reacţie adversă! Am fost însă excepţia de la regulă“, spune ea.

image

De câteva săptămâni, Mirela Stelea recurge la tratamente cu produse ce conţin extract de caviar, iar pielea ei radiază de sănătate, mai mult decât oricând. Merge o dată la două săptămâni la SPA şi, în urma tratamentelor cu efect de lifting, tenul ei este mai luminos şi mai întinerit ca niciodată.

„Mă simt ca la 20 de ani! Cu un asemenea tratament nu ai nevoie sa apelezi prea curând la botox“, spune Mirela.

image

Despre soţul ei, Bogdan Stelea, Mirela spune că l-a convins cu greu să îşi înrgijească zilnic pielea acasă, cu diverse creme.

„Bogdan are o atitudine tipic masculină. A fost dificil să îl conving că trebuie şi el să aibă ritualuri de întreţinere, de bază. Încet-încet a ajuns să folosească zilic crema de zi, crema de seară şi cea pentru conturul ochilor. Este suficient, spun eu, pentru un bărbat!“, mărturiseşte designerul.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg