Miss Bikini: vedete surprinse în costum de baie, dar nu și pe picior greșit

26 august, 2023

Să te afișezi în costum de baie poate fi riscant pentru vedete, dacă nu sunt sigure pe formele lor, căci paparazzii sunt gata să documenteze totul. Noroc că starurile din imagine n-au nimic de ascuns și de pierdut.

ZOE SALDAÑA

Actrița este... avatarul corpului perfect la vârsta de 45 de ani. În plus, silueta impecabil de suplă și fără niciun fel de imperfecțiune aparține unei doamne care a născut trei copii. Zoe a fost surprinsă alături de soțul ei, Marco Perego, și de copiii lor la plajă în Sardinia, acolo unde acest costum de baie întreg a avut onoarea să stea pe un trup de invidiat.

MICHELLE HUNZIKER

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti nu pare foarte deranjată de blițurile fotografilor care o urmăresc în vacanța ei din Sardinia. O înțelegem: o așa siluetă fit merită făcută publică. Modelul de origine elvețiană are 46 de ani și este, în plus, și tânără bunică, după ce cea mai mare dintre cele trei fiice ale ei, Aurora Ramazzotti, a devenit anul acesta mamă.

HEIDI KLUM

Heidi Klum profimedia 0789426298 jpg

Se pare că Sardinia a fost destinația preferată a celebrităților, vara aceasta, căci multe vedete au fost surprinse pe insula din Cizmă. Heidi Klum și soțul ei, Tom Kaulitz, au fost și ei prezenți, dar pe noi ne interesează în special Heidi. Chiar dacă are 50 de ani în cap, silueta ei rămâne una dintre cele mai sexy de la plajă, iar costumul de baie în două piese o prinde minunat.

SIENNA MILLER

Britanica de 41 de ani a fost surprinsă în timp ce urca pe iahtul ancorat în apele din St. Tropez, într-o poziție care ar putea da tonul unor zvonuri legate de o nouă sarcină. Chiar dacă n-avem nimic confirmat, este clar că actrița așteaptă al doilea ei copil, zvon confirmat de imagini ulterioare, cu sarcina mult mai avansată. Viitorul tată este tinerelul de doar 26 de ani Oli Green.

NICOLE SCHERZINGER

Nicole Scherzinger profimedia 0786964814 jpg

Vara acesta a împlinit 45 de ani și se simte mai împlinită ca oricând. Și asta pentru că tocmai ce a fost cerută în căsătorie de către fostul rugbist Thom Evans. Cu el se afla și în destinația de vis în care a fost surprinsă aici, Mykonos. Una în care și-a plimbat sigură pe ea fizicul la fel de mirific.

SALMA HAYEK

Salma Hayek profimedia 0788074178 jpg

Aproape în fiecare zi, vedeta în vârstă de 56 de ani ne reamintește că arată incredibil. Chiar și-n costum de baie, chiar dacă aceste poze sunt postate de ea, pe pagina ei de Instagram. Am făcut o excepție în cazul actriței pentru că o bănuim de sinceritate, iar noi avem senzația că suntem în anul 2003, și nu 2023...

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg