Moda actriţelor cu siluetă filiformă

23 iunie, 2010

Sunt frumoase, faimoase şi de succes. Doar că silueta unor vedete te duce mai degrabă cu gândul la subnutriţie şi nicidecum la un trai sănătos, de invidiat. Celebrităţilor li se impune să arate bine la orice oră. Iar asta presupune să afişeze de fiecare dată un trup zvelt, pe lângă ţinuta frumoasă şi atitudinea corespunzătoare. Dar se pare că unele staruri au făcut mai mult decât să urmeze sfaturile nutriţioniţilor şi ale antrenorilor de fitness şi chiar şi-au impus un regim propriu, care le-a adus în pragul malnutriţiei. Vedeta din Jurnalul lui Bridget Jones nu se poate lăuda acum cu un trup voluptuos, atrăgător. Renee Zellweger a trebuit să se îngraşe 10 kilograme pentru rolul care a făcut-o celebră în 2001, dar a slăbit apoi chiar mai mult decât era cazul.

Sunt frumoase, faimoase şi de succes. Doar că silueta unor vedete te duce mai degrabă cu gândul la subnutriţie şi nicidecum la un trai sănătos, de invidiat.

Celebrităţilor li se impune să arate bine la orice oră. Iar asta presupune să afişeze de fiecare dată un trup zvelt, pe lângă ţinuta frumoasă şi atitudinea corespunzătoare. Dar se pare că unele staruri au făcut mai mult decât să urmeze sfaturile nutriţioniţilor şi ale antrenorilor de fitness şi chiar şi-au impus un regim propriu, care le-a adus în pragul malnutriţiei.

Renee Zellweger

Vedeta din Jurnalul lui Bridget Jones nu se poate lăuda acum cu un trup voluptuos, atrăgător. Renee Zellweger a trebuit să se îngraşe 10 kilograme pentru rolul care a făcut-o celebră în 2001, dar a slăbit apoi chiar mai mult decât era cazul.

Paris Hilton

Vedeta le-a dat întotdeauna bătăi de cap părinţilor ei din cauza stilului de viaţă ales din care nu lipsesc petrecerile până-n zori de zi. Dar poate că familia vedetei ar trebui să-şi facă probleme mai mult pentru sănătatea ei, pentru că Paris a ajuns piele şi os.

Calista Flockhart

Actriţa are un metabolism bun, pentru că trupul ei delicat şi subţirel ar lua cu greu proporţii. Cu toate astea, vedetei din Ally McBeal i-ar prii câteva kilograme în plus, nu credeţi?

Lindsay Lohan

Lindsay arată parcă din ce în ce mai slabă. Este foarte importantă pentru ea imaginea şi nu s-ar suporta nici în ruptul capului dolofană, dar dacă ar reuşi să pună puţină carne pe oase ar fi perfect! O variantă este să reducă timpul acordat antrenamentelor fizice sau chiar să nu-şi mai refuze de fiecare dată deliciile gastronomice.

Mary-Kate şi Ashley Olsen

Gemenele Olsen sunt micuţe de statură – Mary-Kate are 1,57m, pe când Ashley nu este mai înaltă de 1,60m – dar asta nu e scuză demnă de luat în seamă pentru silueta lor filiformă.

Nicole Richie

Ne-o putem imagina pe Nicole Richie încercând să ţină pasul cu fiul ei de nici un an de zile şi cu fetiţa sa de doi ani, plină de energie. Să creşti doi copii mici este o metodă foarte bună de a arde caloriile, dar poate că e timpul pentru Nicole să aibă grijă şi de sănătatea ei, pentru că a slăbit foarte mult.

Megan Fox

S-a speculat la un moment dat că frumoasa Megan Fox n-ar mai fi fost inclusă pe genericul filmului Transformers pentru că regizorul ar fi considerat-o prea slabă. Indiferent de motivul pentru care n-a mai fost distribuită în acest film, un lucru e cert: vedeta a ajuns un ţâr de om!

Christina Ricci

Actriţa este minionă, nu are nici 1, 60m înălţime, dar acesta nu este un motiv întemeiat să arate întotdeauna de parcă o suflă vântul.Recente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg