Naomi Watts doreşte să apeleze la botox

29 martie, 2016
Fox Searchlight Pictures With The Cinema Society Host A Screening Of "Demolition" jpeg

De curând, celebra actriţă în vârstă de 47 de ani a vorbit despre presiunea de a rămâne tânăr la Hollywood. Naomi, care este considerată a fi una dintre frumuseţile hollywoodiene, a recunoscut că ar fi dispusă să încerce botoxul, deşi încă nu a apelat la nicio astfel de ”procedură” pentru a-şi păstra aspectul fizic.

Naomi Watts are 47 de ani

”Îmi e greu să apelez la botox, dar îmi e la fel de greu să n-o fac. (...) Niciodată nu spun niciodată.”, a dezvăluit simpatica actriţă pentru  revista ”NewBeauty”, în numărul recent, care o poartă pe copertă.

Naomi, pe coperta revistei ”New Beauty”

În cadrul aceluiaşi interviu, Naomi a mai declarat că nu este împotriva operaţiilor estetice şi că, uneori, crede că chiar şi ea ar avea nevoie de una.

Totuşi, Naomi a vrut să clarifice toate zvonurile care au apărut în ultimii ani, spunând că aspectul său este cât se poate de natural şi deocamdată nu a apelat la niciun fel de intervenţie pentru a-şi modifica aspectul.

Starul din Birdman, care este în prezent imaginea brandului L'Oréal Paris, a povestit şi care este ritualul ei de înfrumuseţare din prezent. ”Nu este niciun secret – apă şi mult somn. Îţi dai seama cât de importante sunt aceste două lucruri doar atunci când te afli pe platourile de filmare de trei luni şi n-ai acces la ele şi vezi cum arăţi fără.”, a afirmat Naomi.

”Curăţarea tenului este foarte importantă pentru mine, mai ales că port atât de mult machiaj atunci când filmez. Filmez câte zece sau săptămâni în continuu, perioadă în care stau machiată câte 10 ore pe zi. Mi-l reaplică constant. Aşa că este foarte important pentru mine să-mi curăţ cum trebuie tenul.”, şi-a încheiat declaraţia Naomi.