Nicoleta Nucă nu se fereşte să apeleze la intervenţiile estetice FOTO

7 iunie, 2019
1 nicoleta nuca interventii estetice 1 jpg jpeg

Mereu atentă la imaginea sa, artista recunoaşte că e adepta tratamentelor de înfrumuseţare şi că se lasă pe mâna medicilor plasticieni.

Ne-a uimit cu frumuseţea sa încă de la prima ei prestaţie din preselecţiile pentru X-Factor. Şi a continuat să ne fascineze şi în concerte sau videoclipuri ori pe red carpet-urile marilor evenimente. Şi asta pentru că Nicoleta Nucă are o frumuseţe nativă, cu trăsături aparte. Numai că artista nu se mulţumeşte doar cu gena moştenită şi vrea să fie în pas cu toate trendurile din domeniul înfrumuseţării.

Zilele trecute, în Bucureşti a fost inaugurată o nouă clinică de estetică facială şi corporală, unde medicul Mordechai Yair Levy, specialist în chirurgie plastică şi reparatorie, promite să aducă cele mai noi tratamente şi tehnici medicale din domeniul frumuseţii.

La eveniment au participat vedete, reprezentanţi mass media, bloggeri şi influenceri, printre care şi vedeta de televiziune Ana Maria Barnoschi, designerul Anna Roman, fashion blogger-ul Emily Burghelea sau instructorul de bodybuilding Alina Pană (Exatlon).

Nicoleta Nucă a vrut să afle şi ea care sunt noutăţile pe care le aduce clinica medicului Mordechai Yair Levy: de la tratamentele minim invazive de rejuvenare facială şi cu efecte anti-aging la cele de chirurgie estetică tip lifting facial, minilifting facial, blefaroplastie, mărirea sau reducerea sânilor, operaţii post-bariatrice (abdominoplastia, brahioplastia (liftingul braţelor), ridicarea coapselor interne, ridicarea şi augmentarea feselor),  dar şi operaţii estetice considerate încă tabu: himenoplastie şi labioplastie. 

„L-am vizitat pe Dr. Levy, un medic super talentat, care m-a sfătuit să încerc un tratament foarte interesant: terapia Vampir (PRP). Pe scurt, este vorba despre un tratament care se face utilizând plasma din propriul sânge, pentru un ten de invidiat! Tratamentul nu este dureros, pentru că înainte se aplică o cremă anestezică”, spune Nicoleta Nucă

Şi 

îşi doreşte o îmbunătăţire la nivelul pielii: „Mi-am dorit să încep

, iar de curând am avut norocul să îl cunosc pe Dr. Levy, medicul care mi-a oferit un motiv în plus de fericire şi de a mă simţi şi mai bine în pielea mea. Recomand cu încredere acest tratament revoluţionar tuturor persoanelor care au vergeturi”.

"Am făcut

, ce nu necesită timp de vindecare. Efectul este vizibil în doar câteva zile, iar ridurile sunt diminuate”, mărturiseşte şi

(Exatlon). 

Cât despre Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu şi mama fetiţei lui de 2 ani, recunoaşte că şi-a făcut o intervenţie la medicul Levy: „M-am lăsat cu maximă încredere pe mâna domnului doctor şi nu am greşit. Operaţia de ridicare şi augmentare mamară cu implant de silicon pe care Dr. Levy mi-a facut-o a fost fără complicaţii, fără dureri şi a durat foarte puţin”.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg