Nu Skin oferă un aspect mai catifelat şi radiant al tenului

22 ianuarie, 2018
1s jpeg

Nu Skin Enterprises, Inc. a anunţat astăzi lansarea în România a dispozitivului ageLOC LumiSpa, un sistem nou de îngrijire a pielii cu acţiune duală care oferă simultan beneficii de catifelare a pielii şi curăţare în profunzime, pentru un aspect mai neted şi mai catifelat de la prima utilizare. Acum, clienţii Nu Skin pot fi siguri că pielea lor va fi curată, radiantă şi întotdeauna pregătită pentru un selfie perfect sau o fotografie spontană.

image

Beneficii de catifelare a pielii

 Dispozitivul multifuncţional ageLOC LumiSpa utilizează o tehnologie brevetată Two-Sense Motion, cu acţiune de strângere a porilor, pentru a îndepărta murdăria şi machiajul, în timp ce oferă beneficii pentru piele care se îmbunătăţesc atunci când sistemul este utilizat în mod constant de două ori pe zi, timp de 2 minute:

  • Aspect redus al porilor
  • Catifelarea pielii
  • Netezirea pielii
  • Radianţa pielii
  • Claritatea pielii (strălucirea)
  • Un aspect mai revigorat
  • Piele bine curăţată

Dezvoltare bazată pe ştiinţă

Inventat de Nu Skin şi testat dermatologic, sistemul ageLOC LumiSpa este inspirat de tehnologia expresiei genelor ageLOC asociată producţiei structurale de proteine din piele. În dezvoltarea sistemului ageLOC LumiSpa, Nu Skin a efectuat mai multe studii clinice, inclusiv un studiu de 8 săptămâni care a evidenţiat faptul că persoanele care au utilizat sistemul s-au bucurat de îmbunătăţiri ale netezimii, catifelării, texturii, clarităţii şi radianţei pielii.

 „Atunci când vorbim despre îngrijirea pielii, consumatorul preocupat de astăzi caută produse simplu de utilizat, dar care produc rezultate care pot fi văzute şi simţite”, a spus Dr. Joseph Chang, Director General Ştiinţific. „ageLOC LumiSpa combină tehnologia brevetată cu produse de curăţare cercetate ştiinţific pentru a curăţa, exfolia şi oferi beneficii multiple pielii într-o singură utilizare. Ca rezultat, consumatorii se pot bucura de o piele cu aspect mai neted şi mai catifelat după prima utilizare.”

image

Sistemul ageLOC LumiSpa

Sistemul ageLOC LumiSpa include:

  • Dispozitivul ageLOC LumiSpa: ageLOC LumiSpa este un dispozitiv personal de îngrijire a pielii, mobil, impermeabil, oferit cu o bază de încărcare. Capetele din silicon ageLOC LumiSpa se deplasează la frecvenţă precisă pentru a promova curăţarea în profunzime şi beneficiile de catifelare a pielii pentru un aspect sănătos şi revigorat.
  • Capetele din silicon: ageLOC LumiSpa are două capete din silicon - normal şi ferm. Suprafeţele delicate, din silicon neabraziv sunt igienice şi în general mai uşor de curăţat decât capetele aspre care se găsesc în mod obişnuit pe piaţă. Fiecare cap are o durată preconizată de utilizare de trei luni.

ageLOC LumiSpa Activating Cleansers: ageLOC LumiSpa Activating Cleansers optimizează eficienţa acţiunii capetelor din silicon ale dispozitivului LumiSpa, permiţând precizia pregătirii, curăţării, alunecării şi interacţiunii cu pielea. Formulele - oferite în trei formulări pentru ten uscat, normal/mixt şi gras - conţin amestecul brevetat de ingrediente de la Nu Skin care a fost conceput pentru a oferi pielii un aspect strălucitor, tineresc şi sănătos.

Disponibilitatea

Setul de Lansare ageLOC LumiSpa include un dispozitiv ageLOC LumiSpa, cap din silicon, produs de curăţare, bază de încărcare, cablu de alimentare, ghid de pornire rapidă. Acesta va fi disponibil în data de 25 ianuarie 2018, la preţul de 959 RON. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi https://www.nuskin.com/content/nuskin/ro_RO/home.html

Despre Nu Skin Enterprises, Inc.

Fondată în urmă cu peste 30 de ani, Nu Skin Enterprises, Inc. dezvoltă şi distribuie produse inovatoare pentru consumatori, oferind o linie completă de soluţii wellness şi de înfrumuseţare de calitate premium. Compania se bazează pe expertiza ştiinţifică în îngrijirea pielii şi nutriţie pentru a continua dezvoltarea de mărci de produse inovatoare care includ marca produselor de îngrijire personală Nu Skin®, marca produselor nutritive Pharmanex® şi, cel mai recent, marca de produse anti-îmbătrânire ageLOC®. Marca a generat o piaţă loială pentru produse cum ar fi sistemul personalizat de îngrijire a pielii ageLOC Me®, precum şi sistemul de control al greutăţii TR90®. Nu Skin vinde produsele companiei prin reţeaua globală de lideri de vânzări din Asia, America de Nord şi de Sud, Europa, Africa şi zona Pacificului. În calitate de membru îndelungat al asociaţiilor de vânzări directe din întreaga lume, Nu Skin este dedicată să respecte orientările cu privire la consumatori din industrie care protejează şi îi susţin pe cei care comercializează şi achiziţionează produsele sale prin canalul de vânzări directe. Compania Nu Skin este cotată la Bursa de Valori din New York. Mai multe informaţii sunt disponibile la nuskin.com.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg