Oksana Salon te aşteaptă într-o nouă locaţie

26 ianuarie, 2012
oksana russian 2 jpeg

Începand cu 24 ianuarie, Oksana Russian Hair & Beauty Salon îşi aşteaptă clienţii pe Str. Puţul lui Zamfir, nr.15, şi îi întâmpină cu un spaţiu care pune la dispoziţie

Începand cu 24 ianuarie, Oksana Russian Hair & Beauty Salon îşi aşteaptă clienţii pe Str. Puţul lui Zamfir, nr.15, şi îi întâmpină cu un spaţiu care pune la dispoziţie zone în care se pot realiza servicii precum coafură & frizerie, manichiură & pedichiură, cosmetică facială & coporală, spa, modelare corporală şi o zona în care se vor realiza bilunar întâlnirile clubului de socializare: Klub Oksana.

image

Evenimentul care a marcat relocarea salonului s-a transformat într-o adevarata petrecere rusească cu ceai la samovar, muzică rusească şi împletituri fabuloase. Toţi cei prezenţi la eveniment au avut ocazia să testeze pe părul lor împletiturile marca Oksana.

Oksana Russian Hair&Beauty este un salon cu specific rusesc, creat pentru doamne, domni şi copii, un salon care oferă servicii de hairstyle, tratamente faciale şi corporale, manichiură si pedichiură şi servicii precum home care, seara burlăciţelor şi gold, platinum&black gift cards.

Oksana Salon, se diferentiaza de celelalte saloane din Bucuresti nu numai prin serviciile de top, realizate de specialiştii pregătiţi la Moscova, ci şi prin atmosfera intimă din cadrul salonului, prin ceaiul servit din samovarul tradiţional, după ritalul rusesc, muzica rusească şi păpuşile Matrioska.

FOTO: PetricaTanase/ FixfotoRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg