Olivia Munn, transformată fizic! Care e secretul?

24 februarie, 2016
olivia mun jpeg

În ultima vreme, tot mai mulţi fani au acuzat-o pe Olivia Munn că şi-ar fi făcut anumite intervenţii chirurgicale, dat fiind faptul că aspectul actriţei s-a schimbat destul de mult.

Anul trecut vs. anul acesta

”De abia o recunoscut pe Olivia Munn. Pare o versiune mai tânără a lui Cher” / ”Nu ştiu dacă e de la make-ul sau şi-a făcut o operaţie estetică, dar arată diferit”, au fost câteva dintre comentariile primite de actriţă pe contul ei de Instagram.

De aceea, Olivia a dorit să ia cuvântul şi să le explice tuturor ce anume se întâmplă cu aspectul ei fizic. Actriţa s-a folosit de Instagram pentru a arăta exact ce s-a schimbat la ea şi la ce a recurs pentru a arăta aşa.

Aşa arată în prezent

Actriţa în vârstă de 35 de ani a postat un colaj de două fotografii, în care apărea o imagine cu ea de anul trecut şi alta cu ea de acum o lună. Olivia a explicat că schimbarea se datorează faptului că-n ultima vreme a slăbit foarte mult, că şi-a dat o altă formă sprâncenelor, dar şi că a găsit un tratament special cu cartofi bogaţi în acid hialuronic.

Încă sunt în căutarea unui tratament pentru a scăpa de liniile care se formează pe gât. S-ar putea ca răspunsul să fie acupunctura. Când aflu ceva mai mult, vă spun”, şi-a încheiat mesajul Olivia Munn.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg