Parfumuri originale unisex potrivite atât pentru ea cât şi pentru el

21 iulie, 2021
1 parfum1 jpg jpeg

Un parfum unisex poate fi perfect pentru a îl împărtăşi ca şi cuplu. Nu va mirosi identic pe ambele persoane, dar poate fi un cadou inedit, mai ales că multe parfumuri originale se pot găsi în pachete de cuplu, pentru el şi pentru ea.

Cel mai bine vândut este, fără îndoială, CK One de Calvin Klein. Dar pe piaţă putem găsi şi multe alte parfumuri unisex precum Agua de Loewe, Bvlgari black, Eau de Cartier sau D&G No. 11, printre altele.

Brandurile de parfumuri sunt mari experţi în crearea parfumurilor care funcţionează atât pentru el, cât şi pentru ea şi există multe cupluri cărora le place să folosească acelaşi parfum. De obicei sunt compuse din arome lemnoase, flori, chihlimbar şi pământ , care îşi amintesc întotdeauna de cuplu. După cum am spus deja, există multe mărci care creează parfumuri unisex. Ţi-am pregătit o listă cu cele zece parfumuri originale unisex din care poţi opta.

Un parfum proaspăt, minimalist, cu bergamotă în notele de vârf, nucşoară la mijloc şi mosc în notele de bază. Este un parfum citric, fresh, care place tuturor. Nu degeaba este printre cele mai bine vândute parfumuri originale din lume. A fost lansat în 1994 şi a fost creat de către Alberto Morillas şi Harry Fremont. Notele de vârf sunt de lămâie, note verzi, bergamotă, ananas, mandarine, cardamom şi papaya. Notele de mijloc sunt de lăcrămioare, iasomie, violete, nucşoară, trandafir, rădăcină de irisşi frezie, iar notele de bază sunt note verzi, mosc, cedru, lemn de santal, muşchi de stejar, ceai verde şi chihlimbar.

Un parfum senzual şi atractiv, încearcă să recreeze magnetul care uneşte cele două sexe, simbolizând unirea senzuală. A fost lansat în 2005, nasul din spatele acestui parfum fiind Francis Kurkdjian. Notele sale sunt de ambra, vanilie şi mosc. Ar putea fi destul de greu de găsit, întrucât nu se mai fabrică.

The Blanc are o aromă mai pe bază de plante, fiind un parfum proaspăt care poate seamănă mai mult cu un parfum feminin. Chiar şi aşa, este un parfum unisex perfect pentru utilizarea zilnică. A fost lansat în 2003, fiind creat de către Jacques Cavallier. Notele de vârf sunt de ceai, peliniţă, bergamotă, floare de portocal şi portocale amare. Notele de mijloc sunt de piper, cardamom şi coriandru, iar cele de bază sunt de mosc, note lemonoase, iasomie, ambra şi trandafir.

Spre deosebire de precedentul parfum, Black, deşi este un parfum unisex, este mai de grabă utilizat de bărbaţi, deoarce este puţin prea puternic pentru femei. A fost lansat în 1998, creatorul acestui parfum fiind Annick Menardo. Notele de vârf sunt de ceai verde, bergamotă şi trandafir. Notele de mijloc sunt de lemn de santal, cedru şi iasomie, iar notele de bază sunt de piele, ambră, mosc, vanilie şi lichen.

Un parfum care se potriveşte foarte bine atât bărbaţilor, cât şi femeilor. Este conceput pentru utilizare zilnică, deoarece este răcoritor cu note citrice , dar fără a fi o colonie convenţională. Ceea ce se remarcă cel mai mult este mirosul fresh. Cu acest parfum, Mugler a încercat să imite mirosul unui simplu săpun pe care l-a adus din Maroc şi care i-a plăcut foarte mult. Parfumul a fost creat de către Alberto Morillas în 2001. Este extrem de fresh şi are o aromă de curat. Notele de vârf sunt de neroli, bergamotă şi petit grain. Notele de mijloc sunt de floare de portocal african, iar notele de bază sunt de mosc.

Indiferent pentru care din aceste parfumuri originale optaţi, cu siguranţă trebuie să alegeţi unul care să completeze mirosul dumneavoastră, mai ales dacă doriţi să îl utilizaţi în cuplu. Parfumurile unisex sunt versatile şi au un miros cu adevărat special. Dacă găsiţi unul care să vă placă, cu siguranţă poate rămâne o alegere pe viaţă.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg