Pas cu pas! Cum se machiază celebrităţile de la Hollywood!

21 martie, 2016
<> at Norwood Club on May 5, 2015 in New York City  jpeg

Cu siguranţă te-ai întrebat cum pot arăta actriţele perfect pe covorul roşu, indiferent de vârstă. Trăsăturile lor par a fi fără cusur, nasuri subţiate sau scurtate ca prin minune, bărbia dublă nu mai există, chiar şi decolteul pare mai generos. Şi totuşi, machiajul lor are un aspect natural şi nu pare deloc încărcat. Secretul lor? Dirijarea atenţiei prin sculptarea trăsaturilor cu ajutorul unui joc subtil de lumini şi umbre.

SARAH JESSICA PARKER

image

Este cel mai bun exemplu prin care aproape toate trăsăturile au fost “remodelate” cu ajutorul tehnicilor de umbrire şi iluminare, distrăgându-se atenţia de la nas, asimetriile faciale şi riduri. Make-up artiştii care o machiază, de obicei, îi iluminează centrul frunţii, arcadele, atenuază cearcănele, umbresc maxilarele şi partea inferioară a bărbiei şi îi sculptează nasul, prin aplicarea pe puntea nasului a corectorului mai deschis, prin umbrirea lateralelor şi a vârful nasului căzut. Se pune accent pe ochi, pentru a li se evidenţia culoarea, iar pe obraji se aplică un blush natural, cremos, “prietenos” cu ridurile. Şi iată cum, ca prin magie, când o vezi reţii doar că e... simpatică, are ochi frumoşi şi dantura perfectă.

JENNIFER ANISTON

image

Pentru apariţiile ei publice are o obsesie: să îşi ascundă maxilarele cu ajutorul machiajului şi coafurii, şi... să-şi sculpteze nasul şi bărbia! Întotdeauna mizează pe sprâncene puternice şi un machiaj care să-i evidenţieze ochii. Lateralele nasului sunt umbrite, pentru a subţia optic nasul, iar pe vârful lui are aplicat un punct de lumină. Maxilarele şi partea inferioară a bărbiei sunt atenuate cu nuanţă mai închisă, iar forma feţei este mult echilibrată de coafură. Se creează iluzia de buze pline, senzuale, prin iluminarea aşa numitului “arc al lui Cupidon” şi prin aplicarea unui strop de gloss strălucitor pe centrul buzei inferioare. La anumite apariţii publice, Jennifer merge cu tehnicile de sculptare şi mai departe, până la nivelul decolteului. Îşi umbreşte adâncitura decolteului şi măreşte optic volumul sânilor prin aplicarea unei loţiuni hidratante cu particule irizate. Prin contrastul umbră – lumină, efectul de decolteu ameţitor este garantat.

PENELOPE CRUZ

image

Ai zice că e perfectă, nu-i aşa? Totuşi Penelope se luptă şi ea cu pungile şi ridurile de sub ochi, plus că dintotdeauna e preocupată de nasul ei. Folosindu-se de iluzia optică, actriţa îşi evidenţiază ochii şi sprâncenele, iar nasul este sculptat încât să pară mai subţire şi fără vârful acestuia căzut. Zona zigomaticului frumos iluminată, strălucirea danturii perfecte şi a bijuteriilor fac ca fiecare apariţie publică a acestei vedete să fie senzaţională.

KIM KARDASHIAN

image

Este de fapt regina neîncoronată a articolului şi cea care a declanşat isteria contouring-ului în social media. Este atât de obsedată să îşi subţieze nasul, să îşi ridice pomeţii şi să aibă o faţă perfectă, încât pentru look-ul ei, se utilizează toate tehnicile de contouring şi highlighting. Reţineţi că are sprâncene puternice, o faţă armonioasă şi buze pline, senzuale. Norocul ei că are make-up artişti foarte buni şi trăsături frumoase, pentru că diferenţa dintre sublim şi ridicol uneori e foarte mică.

Articol scris de Mirela Paduraru – Consilier în estetică / Trainer Cosmetică & Machiaj Profesional www.mirelapaduraru.ro

Mirela PaduraruRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg