Pictoriale versus realitate. Cum arată cu adevărat silueta lui Jennifer Lopez (49)? Artista ţine o dietă acum

25 ianuarie, 2019
1 jennifer lopez jpg jpeg

De-a lungul anilor a fost un etalon de frumuseţe, mai ales că se număra printre puţinele figuri de la Hollywood care n-au căzut în capcana operaţiilor estetice. Dar cum arată în prezent?

În pictoriale este mereu perfectă! Deşi are deja 49 de ani, J.Lo are o siluetă de invidiat, iar secretul ei o alimentaţie corectă şi hidratarea corespunzătoare. Cel puţin aşa spune ea, dar să fie această realitatea?

image

Ei bine, răspunsul l-am primit chiar ieri, când artista a fost surprinsă prin Miami, ieşind de la o sală de fitness. Purtând un outfit revelatori, toţi cârcotaşii au putut observa că nu există nicio diferenţă între pictorialele sexy pe care artista le face şi realitatea.

image

Care e adevăratul ei secret? Răspunde prompt nevoilor corpului ei! De patru zile, J.Lo ţine o dietă fără carbohidraţi ori zahar. Durata întregii diete este de zece zile, iar artista este hotărâtă să meargă până la capăt. Recunoaşte, însă, că-n perioada aceasta a resimţit mai mult foamea şi că asta îi afectează starea de spirit.

image

”E mai greu decât credeam. Mi-e foarte, foarte foame. În primele 24 de ore de când mă ţin departe de carbohidraţi şi zahăr, am învăţat multe despre zahăr şi ce impact are acesta asupra corpului tău şi simt nevoie să stau departe de el”, spunea ea, într-o intervenţie pe Instagram.



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg