Piele fin─â pe termen lung, chiar ┼či ├«n zonele greu accesibile! Te ajut─â Panasonic, cu ale sale produse extraordinare pentru ├«ngrijire personal─â

1 august, 2019
1 es el7a lifestyle 03 181129 jpg jpeg

E var─â ┼či e bine! Soare, plaj─â, relaxare! Iar ca relaxarea s─â fie total─â, trebuie s─â avem c├ót mai pu┼úine griji. De unele, de la serviciu sau din familie, nu putem s─â ne debaras─âm. Dar de altele, da! Cum ar fi grija p─ârului nedorit. Te ajut─â Panasonic cu ale sale produse extraordinare pentru ├«ngrijirea personal─â.

Iat─â dou─â dintre ele:  epilatoarele cu func┼úionare umed─â/uscat─â, ES-EL8A ┼či ES-EL7A.

Vei avea o piele fin─â, f─âr─â fire de p─âr nedorite, pe ├«ntregul corp. Pentru c─â aceste epilatoare perfect finisate ┼či elegante sunt echipate cu discuri duble cu 30% mai late cu 60 de pensete pentru epilarea rapid─â ┼či eficient─â, dintr-o singur─â trecere. Capul pivotant flexibil la 90 grade exceleaz─â nu doar prin adaptarea perfect─â la curbele corpului ci ┼či printr-o postur─â de impact minim, pe toat─â suprafa┼úa corpului.

panasonic jpg jpeg

Detecteaz─â ┼či ├«ndep─ârteaz─â cu u┼čurin┼ú─â p─ârul nedorit

Capul pivotant flexibil se rote┼čte cu 90 de grade oferind un mai bun contact cu pielea pe fiecare contur al corpului, chiar ├«n zonele greu accesibile, men┼úin├ónd o postur─â confortabil─â.

Pentru firele de p─âr mai greu de detectat, o lamp─â cu LED v─â vine ├«n ajutor chiar ┼či atunci c├ónd este utilizat─â ├«n zone mai slab luminate, greu de accesat.

panasonic 2 jpg jpeg

Pensete late ┼či lungi pentru o precizie absolut─â

Cele 60 de pensete de pe discurile duble ├«ndep─ârteaz─â ├«n siguran┼ú─â chiar ┼či cele mai fine fire de p─âr. Lungimea m─ârit─â ┼či ├«nchiderea perfect─â a fiec─ârei pensete este conceput─â pentru a prinde ├«n siguran┼ú─â fiecare fir. De asemenea, acestea prezint─â o deschidere mai larg─â, pentru a m─âri contactul cu firele de p─âr.

panasonic 3 jpg jpeg

Pe l├óng─â modurile de func┼úionare normal/delicat cu 2 viteze, ambele modele dispun ┼či de un ÔÇśmod puternicÔÇÖ, care permite epilarea mai accelerat─â, pentru situa┼úiile ├«n care timpul disponibil pentru ├«ngrijire este foarte scurt.

Sunt dotate cu o serie de accesorii pentru ├«ntreg corpul, inclusiv pentru ├«ndep─ârtarea p─ârului nedorit din zona axilei ┼či linia bikini, fiind extrem de utile chiar pentru exfoliere (folosind o perie exfoliant─â Sonic Scrub Brush sau capul de ├«ngrijire a picioarelor Foot Care Head, compatibile doar cu ES-EL9A).

panasonic 4 jpg jpeg

Epilatoarele umede/uscate ES-EL9A ┼či ES-EL7A func┼úioneaz─â f─âr─â fir, fiind alimentate cu o baterie litiu-ion. ├Änc─ârcarea complet─â ├«n timp de o or─â a bateriei asigur─â func┼úionarea aparatului timp de 30 de minute. Desc─ârcarea bateriei este avertizat─â printr-un semnal luminos care indic─â necesitatea de re├«nc─ârcare.

Design rezistent la ap─â ┼či epilare mai delicat─â

ES-EL9A ┼či ES-EL7A prezint─â un design rezistent la ap─â care permite utilizarea ├«n baie. Prin umezirea ┼či ├«nmuierea prealabil─â a pielii ├«n cad─â, fiecare fir de p─âr poate fi epilat rapid ┼či cu u┼čurin┼ú─â, de la r─âd─âcin─â; perfect pentru persoanele cu o toleran┼ú─â redus─â la durere. Umiditatea protejeaz─â pielea ┼či previne uscarea.

panasonic 5 jpg jpeg

Produse disponibile pe: www.emag.ro, www.altex.ro, www.mypanasonic.roRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg