Poartă barba ca la Hollywood!

12 decembrie, 2016
barba FotorCreated jpeg

Dacă în anii ’80 –’90 erau preferaţi bărbaţii cu tenul impecabil, proaspăt ras în fiecare dimineaţă, iată că ultimii ani au readus barba ceva mai lungă în prim-plan, fiind adesea considerată un simbol al masculinităţii. Să vedem care stiluri sunt cele mai întâlnite...

Ryan Gosling

Este adeptul stilului sexy şi pedant, cu barba tunsă puţin, ţepoasă, dar aranjată. Este stilul bărbatului modern, sofisticat şi inteligent. Trebuie tunsă destul de des şi îngrijită zilnic cu produse hidratante.

Javier Bardem

Simbol al masculinităţii latino, actorul preferă stilul îngrijit, dar rebel, iar acest lucru se reflectă şi în felul în care poartă barba. Este o combinaţie ideală între tipul acesta de tunsoare şi forma bărbii, rezultând un aspect wild, dar extrem de sexy.

David Beckham

Este vorba de spilcuitul perfect, care îşi ia foarte în serios apariţiile publice. Cu o rutină de îngrijire foarte bine pusă la punct, ce include produse de tuns specifice, gel pentru conturul ochilor şi cremă hidratantă de zi şi de noapte, acest tip de bărbat îşi va aranja zilnic barba.

Brad Pitt

Dacă până nu demult îl întâlneam cu barba de hipster rebel, iată-l într-o ipostază clasică, doar cu o tunsoare tip cioc a bărbii şi cu tenul extrem de hidratat şi îngrijit. Este vorba despre bărbatul matur, care acordă atenţia strict necesară acestui segment al îngrijirii personale.

Jake Gyllenhaal

Bine conturată şi tunsă perfect, acest tip de barbă se vrea a fi bine întreţinută, dar fără a lăsa să se vadă acest lucru. Tunsă săptămânal şi îngrijită zilnic, ea transmite un stil extrem de masculin şi matur.

Johnny Depp

Actorul abordează acest model de barbă mică, goatee, ascuţită şi puţin mai lungă doar la vârf, tipică bărbaţilor care nu se conformează regulilor. Nu este un stil potrivit oricui, ci, mai degrabă, celor cu faţa pătrată. Se îngrijeşte cu un gel hidratant care ajută la uniformizarea firelor rebele.

Foto: Guliver/Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg