Poart─â barba ca la Hollywood!

12 decembrie, 2016
barba FotorCreated jpeg

Dac─â ├«n anii ÔÇÖ80 ÔÇôÔÇÖ90 erau prefera┼úi b─ârba┼úii cu tenul impecabil, proasp─ât ras ├«n fiecare diminea┼ú─â, iat─â c─â ultimii ani au readus barba ceva mai lung─â ├«n prim-plan, fiind adesea considerat─â un simbol al masculinit─â┼úii. S─â vedem care stiluri sunt cele mai ├«nt├ólnite...

Ryan Gosling

Este adeptul stilului sexy ┼či pedant, cu barba tuns─â pu┼úin, ┼úepoas─â, dar aranjat─â. Este stilul b─ârbatului modern, sofisticat ┼či inteligent. Trebuie tuns─â destul de des ┼či ├«ngrijit─â zilnic cu produse hidratante.

Javier Bardem

Simbol al masculinit─â┼úii latino, actorul prefer─â stilul ├«ngrijit, dar rebel, iar acest lucru se reflect─â ┼či ├«n felul ├«n care poart─â barba. Este o combina┼úie ideal─â ├«ntre tipul acesta de tunsoare ┼či forma b─ârbii, rezult├ónd un aspect wild, dar extrem de sexy.

David Beckham

Este vorba de spilcuitul perfect, care ├«┼či ia foarte ├«n serios apari┼úiile publice. Cu o rutin─â de ├«ngrijire foarte bine pus─â la punct, ce include produse de tuns specifice, gel pentru conturul ochilor ┼či crem─â hidratant─â de zi ┼či de noapte, acest tip de b─ârbat ├«┼či va aranja zilnic barba.

Brad Pitt

Dac─â p├ón─â nu demult ├«l ├«nt├ólneam cu barba de hipster rebel, iat─â-l ├«ntr-o ipostaz─â clasic─â, doar cu o tunsoare tip cioc a b─ârbii ┼či cu tenul extrem de hidratat ┼či ├«ngrijit. Este vorba despre b─ârbatul matur, care acord─â aten┼úia strict necesar─â acestui segment al ├«ngrijirii personale.

Jake Gyllenhaal

Bine conturat─â ┼či tuns─â perfect, acest tip de barb─â se vrea a fi bine ├«ntre┼úinut─â, dar f─âr─â a l─âsa s─â se vad─â acest lucru. Tuns─â s─âpt─âm├ónal ┼či ├«ngrijit─â zilnic, ea transmite un stil extrem de masculin ┼či matur.

Johnny Depp

Actorul abordeaz─â acest model de barb─â mic─â, goatee, ascu┼úit─â ┼či pu┼úin mai lung─â doar la v├órf, tipic─â b─ârba┼úilor care nu se conformeaz─â regulilor. Nu este un stil potrivit oricui, ci, mai degrab─â, celor cu fa┼úa p─âtrat─â. Se ├«ngrije┼čte cu un gel hidratant care ajut─â la uniformizarea firelor rebele.

Foto: Guliver/Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Jill Biden și Leti jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg