Ponturi de frumuseţe de la Lili Sandu

19 ianuarie, 2017
Lili Sandru ponturi de frumusete (1) jpeg

Pentru ea, cel mai important atu este naturale┼úea. De altfel, acesta este ┼či unul din motivele pentru care este iubita de Silviu Tolu. Renumitul manechin interna┼úional este un romantic incurabil ┼či ├«i recit─â iubitei lui poezii de dragoste.

image

Atent─â la s─ân─âtatea ┼či frumuse┼úea tenului ei, Lili Sandu trece s─âpt─âm├ónal pe la beauty boutique ┼či ├«┼či aplic─â cele mai noi tratamente ┼či serumuri din gama Hydrafacial ┼či Intraceuticals.

Cum ├«┼či ├«ntre┼úine Lili Sandu frumuse┼úea? Am ├«ncercat mereu s─â p─âstrez o rutin─â simpl─â ┼či s─â nu m─â abat de la ea, ceva ce este la ├«ndem├ón─â oricui: m─ân├ónc s─ân─âtos, fac sport, dorm minim 8 ore pe noapte, m─â demachiez ├«n fiecare sear─â, folosesc uleiuri ┼či creme hidratante c├ót mai naturale (ulei de coco┼č, ulei de tamanu), c─âl─âtoresc, meditez, m─â rog ┼či cel mai important, iubesc.

Nu sunt ├«mpotriva opera┼úiilor estetice, at├óta timp c├ót nu sunt duse la extrem ┼či sunt f─âcute fie din motive medicale pentru a corect─â ceva, fie pur ┼či simplu pentru rec─âp─âtarea ├«ncrederii de sine.

Hahaha ar fi o lista... Cuvinte, gesturi, priviri... Dar, dac─â vrei un exemplu concret, un compliment pe care ├«l primesc destul de des ┼či care ├«mi face mult─â pl─âcere este faptul c─â ├«mi recit─â poezii de dragoste.

image

Ar spune ÔÇťNUÔÇŁ cu siguran┼ú─â, pentru c─â este atras tocmai de naturale┼úea mea.

Da, absolut! ├Ämi place s─â-mi prepar singur─â acas─â tot felul de gomaje ┼či m─â┼čti pentru fa┼ú─â.

Sincer ├«┼úi spun c─â p├ón─â anul trecut nu am ├«ncercat niciun fel de tratament facial. De┼či auzisem despre dou─â dintre tratamentele la care apeleaz─â destul de multe celebrit─â┼úi din Los Angeles, Hydrafacial ┼či Intraceuticals, nu avusesem ocazia s─â le ├«ncerc. La recomandarea unei prietene am ajuns la Dr. Gad Renert, ├«n clinic─â Dr Renert Body Line, unde am aflat despre calit─â┼úile NON invazive ale acestor dou─â tratamente ┼či dup─â ce le am ├«ncercat am fost extrem de mul┼úumit─â de rezultate! Este foarte important s─â nu abuz─âm de tot ceea ce este "nou" pe pia┼ú─â ┼či s─â am├ón─âm acele inject─âri ale fetei cu tot felul de substan┼úe, apel├ónd la tehnicile non-invazive, dar ┼či la o diet─â s─ân─âtoas─â pentru c─â eu sunt absolut convins─â c─â ceea ce exist─â ├«n interior se reflect─â la exterior. Frumuse┼úea nu este neap─ârat tinere┼úe c├ót mai degrab─â personalitate, carism─â, bun─âtate, respect de sine. Mai multe informa┼úii despre metode de ├«ntre┼úiner─â pute┼úi citi pe blogul meu, lilisandu.ro.

image


Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg