Recunoşti vedeta?

6 noiembrie, 2017
Ana Maria Barnoschi Black Swan Adrian Perjovski (3) jpeg

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D şi am putea spune că e şi plină... de noroc. Ştii despre cine este vorba?

?????????????

Ana-Maria Barnoschi, prezentatoare a emisiunii “Roata Norocului”, difuzată duminică, de la ora 20.00 la Kanal D, a fost transformată în Lebăda Neagră de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

„Am ales acest personaj pentru că întruchipează graţia, frumuseţea, dar are şi o latură dramatică, întunecată. În plus, sunt ataşată de <Black Swan>, pentru că am interpretat-o la un moment dat într-o reprezentaţie de dans, conceputa că o combinaţie de balet cu street dance. M-am simţit minunat la şedinţa foto cu această coafură, cu acest machiaj fabulos, cu pene şi într-o ţinută cu adevărat specială”, povesteşte Ana-Maria Barnoschi.

Pentru o imagine atât de spectaculoasă a fost nevoie de o echipă impresionantă, formată din hairstyliştii Adrian Perjovschi şi Cristina Uceanu, make-up artistul Mădălina Petcu, stylist Lucy Faur şi fotograful The Storyalist.

“Machiajul pe care i l-am făcut Anei este inspirat din filmul <Black Swan>. Am folosit lentile de contact roşii care sunt the shock factor pentru a sugera transformarea ei completă. Am folosit un fond de ten cât mai deschis pentru a da efectul de paloare. Pentru machiajul ochilor am creat linii negre şi argintii, dure, angulare pentru a crea efectul dramatic. Pe lângă asta, am aplicat şi pene negre naturale, creion roşu şi sânge artificial în jurul ochilor”, spune make-up artistul Mădălina Petcu despre machiajul care a durat o ora şi jumătate.

“Am lucrat foarte bine cu superbă Ana-Maria şi îi mulţumim că a acceptat provocarea noastră. A ieşit extraordinar”, adaugă Adrian Perjovschi.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg