Recunoşti vedeta?

6 iulie, 2017
2 jpeg

Suntem obişnuiţi s-o vedem cu părul creţ, cu buzele roşii şi cu outfituri florale mixate cu geci de piele. De data aceasta, actriţa şi-a însuşit un nou rol estetic şi s-a transformat în divă gotică. Îţi dai seama cine este?

image

De vină pentru această transformare radicală este hairstylistul Adrian Perjovski, căruia îi place să facă experimente stilistice pe vedete în cadrul proiectului său, “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

De data aceasta, subiectul său a fost nimeni alta decât Doiniţa Oancea, care a acceptat provocarea adoptând un look nou, dark, plin de tatuaje.

“Încă de pe la 16 ani mi-am dorit tatuaje. Până la 31 de ani nu am avut curajul necesar şi poate nici n-am găsit momentul potrivit să îmi fac unul. De atunci şi până acum, am 2 tatuaje simbolice, finuţe, pe mâini. Apoi mi-am dorit o şedinţă foto cu "acea Doiniţa" pe care mi-o imaginăm eu, o Doiniţa liberă şi neconstrânsă de societate, de job sau familie. Iar Adrian Perjovschi mi-a schimbat complet look-ul, am încercat şi un super breton, Mădălina Petcu l-a completat cu un make-up mai dark spre gotic, Carmen a fost cea care mi-a conturat pe braţe, gât şi piept povestea Doiniţei pe care o ţin ascunsă, iar The Storyalist a realizat fotografii extraordinare”, povesteşte Doiniţa Oancea, care a purtat la şedinţa foto rochii din cea mai recentă colecţie care îi poartă numele.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look, descrie care au fost paşii acestei noi provocări: “Am folosit un tratament pentru hidratare şi strălucire pentru a îndrepta părul cât mai uşor şi perfect. Ea, de obicei, îl poartă ondulat natural şi am vrut să obţinem acel păr întins perfect ca după placă. Am ales să-i tund breton, pentru că îi încadrează foarte bine faţa şi se potriveşte de minune cu acest look”.

Doiniţa este foarte încântată de rezultat şi de colaborarea cu Adrian Perjovschi, pe care îl cunoaşte de aproape 10 ani şi cu care a lucrat pentru mai multe proiecte TV: “Mă admir non-stop de atunci în oglindă şi simt că această nouă Doiniţa chiar era ascunsă undeva înăuntrul meu şi sunt foarte fericită că am putut cu ajutorul unor profesionişti să o scot la lumina măcar pentru o vreme. :)”.Recente pe Ok! Magazine

kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg