Rochia lui Jennifer Aniston de la Oscar a fost purtată, mai întâi, de Jennifer Lopez!

28 februarie, 2017
jen vs jen jpeg

Duminică seară, Jennifer Aniston a strălucit pe covorul roşu al premiilor Oscar. Îmbrăcată într-o rochie lungă, strălucitoare, semnată de casa de modă Versace, Jen a arătat mai bine ca oricând. Totuşi, specialiştii de modă n-au fost chiar atât de impresionaţi!

Aniston a apărut, la şase luni distanţă, cu aceeaşi rochie pe care a purtat-o Jennifer Lopez la un concert

De ce? Pentru că altcineva, altcândva, a purtat această rochie şi ştim cu toţii că, la Hollywood, este o gafă destul de mare ca două staruri să poarte aceeaşi ţinută, chiar dacă nu s-a întâmplat în cadrul aceluiaşi eveniment.

Jennifer Lopez este cea care a îmbrăcat această rochie anterior, evenimentul întâmplându-se în luna august, anul trecut, când diva a susţinut un concert alături de fostul soţ, artistul Marc Anthony.

Jennifer a accesorizat diferit această rochie

E important de ştiut, însă, că nu Jennifer Aniston este cea care a ales această rochie Atelier Versace, ci stilistul ei, Ryan Hastings, care a selecţionat rochia pe când Jen era în vacanţa aniversară în Los Cabos, în urmă cu câteva săptămâni.

În plus, accesorizarea a fost complet diferită. În timp ce Jennifer Lopez a purtat o pereche de cercei lungi, strălucitori, şi două brăţari asortate, Aniston a mizat doar pe o pereche de cercei Lorraine Schwartz cu diamante, în valoare de 10,7 milioane de dolari şi un inel asortat.

A purtat cercei Lorraine Schwartz, în valoare de 10,7 milioane de dolari

Şi la capitolul încălţăminte, divele au avut alegeri diferite. Lopez a optat pentru o pereche de sandele care se legau de gleznă, iar Aniston a mers pe ideea de simplitate, alegând o pereche de sandale cu o baretă simplă. Deci, care dintre aceste două staruri vi se pare că a purtat rochia Versace mai bine?

foto: Hepta, gettyRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG