S-au stabilit tunsorile, culorile și coafurile anului 2023! Ce e cool și ce e demodat?

3 octombrie, 2022

Vrei să faci o schimbare cool în înfățișarea ta, dar musai în tendințe? Ei bine, se cunosc deja coafurile și culorile anului 2023.

Hairstilistul Adrian Perjovschi a punctat trendurile anului viitor, la nivel mondial, din industria frumuseții, printr-un shooting-eveniment denumit Beauty Trends Calendar 2023.

tendinte hair 2023 jpg

Tunsorile, culorile și coafurile anului 2023 au indicații precise la nivel mondial, însă pun în prim plan îngrijirea constantă și profesională a părului, versatilitatea, adaptarea la vreme, la condiții și la evenimentele la care mergi. 

„2023 va arăta foarte colorat, feminin, versatil si divers, lună de lună, în ceea ce privește hair-styling-ul. Culoarea anului 2023 este digital lavanda, se poartă nuanțele aprinse, dar în același timp și în contrast, se poartă în continuare balayage-ul, în tehnica Mounir. Avem tunsori pe scurt, pe mediu și pe lung. Se poartă bobul mediu, tunsoarea în scară, courtain bangs. Revin tendințele retro cu volum, tunsori și coafuri feminine, tunsoarea pixie, cu breton lung, texturizat, nuanțele de blond, cu reflex rece nisipiu, dar și cele roșcate de toamnă, de la arămiu, roșcat și chiar mov, cu toate variațiunile sale”, anunță Adrian Perjovschi.

În ceea ce privește coafurile, tendințele sunt spre natural, cu bucle foarte lejere, cu părul aranjat drept, lucios și cu mult volum.

„Dincolo de culorile, tunsorile, coafurile și trendurile anului 2023, vrem să subliniem importanța refresh-ului constant al look-ului, a îngrijirii permanente și a adaptării aspectului nostru la mediu, la luna din calendar și la sezon atât pentru hair-styling și make-up, cât și pentru fashion”, adaugă Adrian Perjovschi.

tendinte hair pt anul viitor jpg

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg