S-au stabilit tunsorile, culorile și coafurile anului 2023! Ce e cool și ce e demodat?

3 octombrie, 2022

Vrei să faci o schimbare cool în înfățișarea ta, dar musai în tendințe? Ei bine, se cunosc deja coafurile și culorile anului 2023.

Hairstilistul Adrian Perjovschi a punctat trendurile anului viitor, la nivel mondial, din industria frumuseții, printr-un shooting-eveniment denumit Beauty Trends Calendar 2023.

tendinte hair 2023 jpg

Tunsorile, culorile și coafurile anului 2023 au indicații precise la nivel mondial, însă pun în prim plan îngrijirea constantă și profesională a părului, versatilitatea, adaptarea la vreme, la condiții și la evenimentele la care mergi. 

„2023 va arăta foarte colorat, feminin, versatil si divers, lună de lună, în ceea ce privește hair-styling-ul. Culoarea anului 2023 este digital lavanda, se poartă nuanțele aprinse, dar în același timp și în contrast, se poartă în continuare balayage-ul, în tehnica Mounir. Avem tunsori pe scurt, pe mediu și pe lung. Se poartă bobul mediu, tunsoarea în scară, courtain bangs. Revin tendințele retro cu volum, tunsori și coafuri feminine, tunsoarea pixie, cu breton lung, texturizat, nuanțele de blond, cu reflex rece nisipiu, dar și cele roșcate de toamnă, de la arămiu, roșcat și chiar mov, cu toate variațiunile sale”, anunță Adrian Perjovschi.

În ceea ce privește coafurile, tendințele sunt spre natural, cu bucle foarte lejere, cu părul aranjat drept, lucios și cu mult volum.

„Dincolo de culorile, tunsorile, coafurile și trendurile anului 2023, vrem să subliniem importanța refresh-ului constant al look-ului, a îngrijirii permanente și a adaptării aspectului nostru la mediu, la luna din calendar și la sezon atât pentru hair-styling și make-up, cât și pentru fashion”, adaugă Adrian Perjovschi.

tendinte hair pt anul viitor jpg

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg