Schimbare de look pentru Andreea Bănică, cu "brave cut"

23 martie, 2017
DSC 0005 jpeg

Ne-am obişnuit s-o vedem mereu cu părul lung. Acum, artista a acceptat să-şi scurteze părul cu 30 cm, pe care i-a donat pentru o cauză caritabilă.

image

La îndrumarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi, Andreea Bănică a renunţat la părul lung şi a ales o nouă tunsoare, cool, sexy şi fresh, făcând în acelaşi timp un gest nobil: a donat 30 de cm de păr pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

„După ce am născut am simţit nevoia de ceva nou, de o schimbare radicală. Am ales o tunsoare la modă, cool, sexy, la sfatul specialiştilor. Eniko Szanto şi Adrian Perjovschi sunt „vinovaţi” de noul meu look de care sunt foarte încântată. Nu am mai avut părul aşa de când m-am lansat, cu trupa Exotic. Începe o nouă etapă în viaţa mea, ca mamă a doi copii, şi vreau să fiu un model pentru toate femeile prin modul meu de a fi. Simt că am evoluat şi vreau să marchez o nouă etapă a vieţii mele ca pe o pânză albă pe care încep să scriu lucruri frumoase, care sper să vă inspire şi să vă bucure”, declară Andreea Bănică.

Artista a ales să doneze cei 30 de cm de păr şi să se implice în campania „Vieţi împletite”, iniţiată de Fundaţia Renaşterea, pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer: „Mi se pare foarte important să ajutăm cum putem, aşa că am fost foarte bucuroasă să pot mă alătur astăzi acestei cauze nobile”, adaugă Andreea.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi dezvăluie că a ales pentru Andreea Bănică una dintre tunsorile în trend anul acesta, long bob-ul: „În primul rând, aş vrea să o felicit pe Andreea pentru gestul de a dona părul şi pentru curajul de a face această schimbare de look. Am ales pentru ea un long bob uşor texturizat spre vârfuri, cu colţuri în faţă. Tunsoarea este versatilă, poate purta părul drept, uşor ondulat, beach waves, prins, sunt foarte multe variante care îi permit să aibă un look diferit la videoclipuri, filmări, evenimentele la care trebuie să participe”, explică Adrian Perjovschi.Recente pe Ok! Magazine

EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg