Schimbare de look pentru Principesa Maria FOTO

27 iunie, 2017
Principesa Maria jpeg

Schimbările de stil se poartă şi la Casa Regală. Iată ce update stilistic şi-a făcut sora mai mică a Principesei Moştenitoare Margareta.

image

De când i s-a alăturat Principesei Moştenitoare Margareta la Palatul Elisabeta, preluând multe dintre îndatoririle regale, precum prezenţa la diferite evenimente culturale şi acţiuni sociale, Principesa Maria a intrat în prim-planul vieţii publice. Şi-a asumat cu brio statutul şi responsabilităţile şi e poate chiar mai activă în spaţiul public decât sora sa mai mare.

La nivel stilistic, însă, cu toate că garderoba sa e una cuminte şi adecvată unei fiice de rege, Principesa Maria e un spirit îndrăzneţ. Ne-am dat seama de asta din momentul în care am zărit cele două tatuaje de pe picioare - semn de rebeliune maximă într-o familie regală.

   

image image

Acelaşi spirit îndrăzneţ îl revedem şi acum, la ultimele sale apariţii publice, când Alteţa Sa Regală a adoptat un nou look. Practic, a renunţat la coafura clasică, cu păr mediu, şi a recurs la o tunsoare pixie, care îi dă un aer foarte fresh şi foarte cool - şi foarte practic, dacă ţinem cont de temperaturile acestei veri.

image

Iat-o, aşadar, pe Principesa Maria reinventată, primindu-şi oaspeţii la Castelul Peleş, unde a avut loc salonul Retromobil 2017.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg