Se poartă tunsoarea periuţă şi bobul texturizat

31 martie, 2016
tunsori jpeg

Hair stilistul Cristi Pascu îţi dă câteva ponturi legate de trendurile acestei primăveri.

Tunsorile primăverii.

Dacă în urmă cu 10 ani, tunsoarea periuţă era un subiect tabu, acum a revenit în modă şi pare să câştige tot mai mult teren. Hair stilistul Cristi Pascu ne explică în ce manieră femeile curajoase îşi pot tunde părul în această primăvară pentru a fi în trend.

Bobul texturizat

„În această primăvară, se poartă extremele: şi părul lung, dar şi cel foarte scurt.

Emma Stone

Celor care preferă să îşi păstreze lungimea podoabei capilare, le spunem că au revenit în centrul atenţiei vârfurile uşor franjurate. Acest lucru se aplică atât la celebrul bob texturizat până la nivelul bărbiei sau chiar puţin mai lung, cât şi la părul lung. Mă refer la acele tunsori sauvage, cu vârfuri mult mai subţiate, pentru a da o nota foarte relaxată coafurii“, spune Cristi Pascu, hair stilistul vedetelor din România.

Julianne Hough

Tunsori geometrice şi tunsoarea periuţă

Tunsorile geometrice dau un aspect androgin, mai greu de acceptat de doamnele care îşi doresc un look rafinat, dar care sunt extrem de bine primite de adolescente.

La fel de populară este acum şi tunsoarea periuţă, un trend relansat odată cu apariţia filmului „Mad Max“. Multe vedete de peste Ocean au adoptat deja noul stil, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Charlize Theron

„O tunsoare care prinde contur şi s-a relansat în acest sezon este tunsoarea extrem de scurtă, însă pe care o recomand doar persoanelor excentrice. Ai nevoie de mult curaj pentru a-ţi rade podoaba capilară. Nu este potrivită pentru orice vârstă, însă cu o culoare spectaculoasă a părului, poţi da lovitura. Dacă ne uitam la Hollywood, vom vedea că primăvara acestui an pare să le fi dat curaj vedetelor de peste Ocean, care au părul tuns periuţă şi arată mai bine ca niciodată”, spune celebrul hair stilist.

Anne Hathaway

Nu trebuie să vă îngrijoraţi dacă sunteţi adeptele stilului clasic. Asta nu înseamnă că nu veţi fi în trend anul acesta. Ba din contră! Cristi Pascu ne explică modul în care o coafură de Oscar poate deveni coafură de zi cu zi.

Kate Winslet

„Cu toţii suntem atenţi la gala premiilor Oscar, la coafurile vedetelor. Însă nu trebuie să aştepţi o ocazie specială pentru un astfel de look. Coafurile de pe covorul roşu pot fi adaptate şi la moda străzii, mai ales dacă vorbim despre părul lung. Se poartă cărările într-o parte, duse la extrem, care, în combinaţie cu buclele, oferă o notă interesantă şi uşor pretenţioasă aspectului”, recomandă Cristi Pascu.

Katy Perry

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentaţi hair stilişti din România, iniţiatorul concursului „Cel mai bun hair stilist din România“ şi al „Academiei de Coafură“ ce îi poartă numele, ambele proiecte bucurându-se de mare succes.

Cristi PascuRecente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg