Secretele unui păr de Ducesă. Ce face Kate pentru a avea o coafură de invidiat?

La fiecare apariție, Ducesa de Cambridge dă dovadă de stil și de eleganță, iar coafura și machiajul sunt întotdeauna impecabile. Podoaba capilară bogată, părul strălucitor, buclele lejere, fără fire rebele, sunt visul oricărei femei. Ce face Kate pentru a avea un păr demn de reclame, a dezvăluit chiar stilistul celebrităților și al regalităților, Richard Ward. Care sunt trucurile pe care le poate folosi oricine pentru a recrea această coafură acasă? Ei bine, același stilist dă din casă!

kate middleton GettyImages-631874752

” Acest look este foarte asemănător cu cel purtat de Kate în trecut, dar buclele sunt acum puțin mai pronunțate.”, a spus Richard despre părul lui Kate. „Coafura scoate în evidență culoarea frumoasă și părul sănătos al Ducesei și poate fi realizată cu ajutorul unui ondulator, sau al unor bigudiuri încălzite. Acest aspect de păr finisat, lucios, va fi întotdeauna în trend și este stilul perfect de adoptat la evenimente.”, a declarat hair stylist- ul pentru revista Hello.

Kate Duchess

Bucle lejere, strălucire și volum, despre asta este vorba la coafura lui Kate Middleton. Bineînțeles că produsele de styling sunt foarte importante, dar și mai importantă este textura părului. Iată, pas cu pas, cum se poate obține același look acasă!

În primul rând, trebuie aplicată o cantitate de spumă de păr pentru volum, pe părul umed. Cu o perie rotundă de dimensiuni medii, fiecare șuviță de păr trebuie uscată, folosindu-vă de un feon. Apoi, fiecare șuvită ondulată trebuie prinsă în agrafe. După ce părul se răcește timp de câteva minute, se scot agrafele și se desfac buclele cu ajutorul degetelor. Pentru a finisa coafura, se aplică un produs de fixare.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA