Secretul frumuseţii lui Sharon Stone

16 aprilie, 2012

La 54 de ani, actriţa din „Basic Instinct” rămâne una dintre cele mai seducătoare apariţii hollywoodiene, graţie unui ritual matinal pe care-l urmează cu stricteţe.

La 54 de ani, actriţa din „Basic Instinct” rămâne una dintre cele mai seducătoare apariţii hollywoodiene, graţie unui ritual matinal pe care-l urmează cu stricteţe.

Sharon Stone are convingerea că apa minerală este benefică tenului pentru a-şi păstra prospeţimea şi tocmai de aceea ea o include în fiecare dimineaţă în ritualul ei de îngrijire. „În fiecare dimineaţă, îmi spăl faţa cu apă. Aplic apoi o cremă pentru a mă proteja de soare şi una hidratantă. Sunt convinsă că apa minerală e cel mai bun lucru pentru faţă“, a mărturisit ea într-un interviu acordat publicaţiei franceze „Le Figaro“.

Actriţa a precizat şi ce cremă de faţă preferă. „Îmi plac cremele hidratante cu o textură bogată. Cu cât e mai bogată, cu atât faţa radiază mai mult, este mai tânără, mai moale şi pură“, a completat ea.

Cât despre greutatea corporală, vedeta a mărturisit că a încercat şi numeroase diete de-a lungul timpului. Acum, ea face cursuri Pilates, face exerciţii la sală şi are o dietă bazată pe legume proaspete şi proteine. „Am încercat toate dietele, chiar şi pe cele mai stupide“, a recunoscut Sharon Stone, care are şi acum o siluetă de invidiat.

Foto: Le FigaroRecente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg