Secretul frumuseţii lui Sharon Stone

La 54 de ani, actriţa din „Basic Instinct” rămâne una dintre cele mai seducătoare apariţii hollywoodiene, graţie unui ritual matinal pe care-l urmează cu stricteţe.

Sharon Stone are convingerea că apa minerală este benefică tenului pentru a-şi păstra prospeţimea şi tocmai de aceea ea o include în fiecare dimineaţă în ritualul ei de îngrijire. „În fiecare dimineaţă, îmi spăl faţa cu apă. Aplic apoi o cremă pentru a mă proteja de soare şi una hidratantă. Sunt convinsă că apa minerală e cel mai bun lucru pentru faţă“, a mărturisit ea într-un interviu acordat publicaţiei franceze „Le Figaro“.

Actriţa a precizat şi ce cremă de faţă preferă. „Îmi plac cremele hidratante cu o textură bogată. Cu cât e mai bogată, cu atât faţa radiază mai mult, este mai tânără, mai moale şi pură“, a completat ea.

Cât despre greutatea corporală, vedeta a mărturisit că a încercat şi numeroase diete de-a lungul timpului. Acum, ea face cursuri Pilates, face exerciţii la sală şi are o dietă bazată pe legume proaspete şi proteine. „Am încercat toate dietele, chiar şi pe cele mai stupide“, a recunoscut Sharon Stone, care are şi acum o siluetă de invidiat.

Foto: Le Figaro

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA