Şi-au făcut operaţii estetice prea devreme

16 noiembrie, 2011

Esteticienii spun că ele au apelat prea de timpuriu şi prea din abundenţă la proceduri invazive de înfrumuseţare.

Esteticienii spun că ele au apelat prea de timpuriu şi prea din abundenţă la proceduri invazive de înfrumuseţare.

Citeşte şi

Megan Fox

Pe la Hollywood se bârfeşte că Megan nu prea mai primeşte la fel de multe oferte de roluri pentru că faţa ei e din ce în ce mai încremenită, de la an la an. Acuzată că apelează la botox, actriţa de 25 de ani a postat pe Internet un filmuleţ în care se chinuie să se încrunte, pentru a ne dovedi contrariul. Pe lângă asta, însă, Dr. Raan Samayin, chirurg plastician din Beverly Hills, apreciază că Meg şi-a făcut mai multe intervenţii cu bisturiul: o ridicare de sprâncene, o intervenţie la nas, una la nivelul pomeţilor - plus implanturi în sâni.

Kim Kardashian

Vedeta de reality show şi-a făcut o rinoplastie şi a recunoscut că îşi injectează Restylane în jurul ochilor. Are doar 31 de ani. Deci ar putea concura cu succes peste 15 ani în topul starurilor de nerecunoscut din cauza chirurgiei plastice.

Lindsay Lohan

Pozele recente de la nunta lui Kim Kardashian ne arată că LiLo şi-a injectat prea mult Juvederm în buze. Şi are doar 25 de ani.

Fergie

Deşi neagă faptul că ar fi ajuns pe masa de operaţie din dorinţa de perfecţiune, lookul ei de acum, comparat cu cel de altădată, o dovedeşte: Fergie şi-a făcut o reconstrucţie nazală, o mărire de sâni, lifting la nivelul frunţii şi, desigur, botox. Poate de-asta arată, de fapt, mai în vârstă de 36 de ani?!

Ashlee Simpson- Wentz

Are 27 de ani şi deja s-a operat la nas, şi-a făcut un implant în bărbie pentru a-şi alungi faţa şi şi-a mărit buzele.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg