Şi ele au defecte, dar ştiu să le ascundă

21 septembrie, 2010

Vedetele de la Hollywood afişează, de fiecare dată când apar în public, o imagine impecabilă, devenind un exemplu pentru toţi admiratorii lor. Dar să nu credeţi însă că Mama Natură le-a înzestrat cu perfecţiunea. Atunci când apar pe covorul roşu, dive precum Jessica Biel, Anne Hathaway, Cameron Diaz, Victoria Beckham sau Miranda Kerr arată impecabil. Ele ascund însă mici defecte, care devin vizibile la o privire mai atentă. Cameron Diaz este una dintre cele mai cunoscute „frumoase cu defecte”. Sub machiajul consistent, ea ascunde nu numai riduri profunde în jurul ochilor, dar şi urme mai vechi ale acneei, de care a scăpat cu

Vedetele de la Hollywood afişează, de fiecare dată când apar în public, o imagine impecabilă, devenind un exemplu pentru toţi admiratorii lor. Dar să nu credeţi însă că Mama Natură le-a înzestrat cu perfecţiunea. Atunci când apar pe covorul roşu, dive precum Jessica Biel, Anne Hathaway, Cameron Diaz, Victoria Beckham sau Miranda Kerr arată impecabil. Ele ascund însă mici defecte, care devin vizibile la o privire mai atentă.

Cameron Diaz este una dintre cele mai cunoscute „frumoase cu defecte”. Sub machiajul consistent, ea ascunde nu numai riduri profunde în jurul ochilor, dar şi urme mai vechi ale acneei, de care a scăpat cu greu.

Kristen Stewart este un model pentru multe adolescente din lume. Cine nu şi-ar dori să fie sorbită din priviri de Robert Pattinson? Şi cu toate că se întâlneşte cu unul dintre cei mai doriţi burlaci ai mapamondului, ea ascunde o mare frustrare: nu-i plac buzele ei mici şi subţiri. A descoperit însă cum poate diminua această lipsă şi le sfătuieşte pe toate tinerele care se confruntă cu aceeaşi problemă să folosească un ruj deschis la culoare şi, bineînţeles, gloss-ul care trebuie să se transforme într-un accesoriu nelipsit din geantă.

Anne Hathaway e frumuşică, are trasături care ies în evidenţă şi este o actriţă bună. Are însă buzele foarte mari şi chiar dacă afişează o dantură perfectă, acest lucru nu o ajută prea mult. Are însă un model, pe actriţa Julia Roberts, care se mândreşte cu un zâmbet la fel de larg. Pentru a nu scoate însă şi mai mult în evidenţă acest mic defect pentru unii, mare pentru alţii, Anne apelează uneori la un ruj deschis la culoare, care nu scoate buzele foarte tare în evidenţă.

Ce te faci însă atunci când ai buzele extrem de cărnoase şi deloc conturate, cum este cazul Jessicăi Biel? De multe ori, actriţa îmbracă rochii mulate, care să-i scoată posteriorul în evidenţă, şi atunci nici nu mai contează ce formă au buzele. Dar atunci când apare pe covorul roşu, trebuie să arate impecabil de la rădăcinile părului până la unghia mică de la picior. Ea a ascultat sfatul specialiştilor şi foarte rar se afişează în public fără contur de buze.

Poate una dintre cele mai frumoase femei din lume, Miranda Kerr a devenit de curând doamna Bloom. Şi dacă el o vede perfectă şi nu are nimic să-i reproşeze, ea este de altă părere. În cercurile apropiate, frumoasa se plânge mereu că are ochii foarte îndepărtaţi, după cum i-a spus la un moment dat un specialist în machiaj. Astfel, ea a dezvoltat o obsesie din această cauză. Pentru a ascunde acest defect, ea apelează la contru negru, pe care îl aplică atât pe pleoapa superioară, cât şi pe cea inferioară, iar pentru unghiul intern al ochiului recurge la un fard deschis la culoare.

Dintre toate însă, Victoria Beckham se luptă cel mai mult pentru a-şi ascunde problemele. Ţine diete draconice, deşi este doar piele şi os, însă nu acesta este cel mai mare defect al ei. Are un ten cu pori foarte dilataţi, iar buza ei superioară este foarte subţire. Doamna Beckham acoperă aceste imperfecţiuni cu mult fond de ten şi gloss din abundenţă.

Acestea sunt unele dintre vedetele care încearcă să-şi ascundă defectele. Altele au învăţat să-şi transforme minusurile în plusuri, iar unora chiar le-a reuşit. Despre Jennifer Lopez se spune că are unul dintre cele mai sexy posterioare şi asta deşi nu se încadrează în niciuna dintre liniile impuse de industria modellingului.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg