Şi tu poţi avea un zâmbet ca la Hollywood!

11 septembrie, 2018
eva longoria zambet hollywood jpeg

Atunci când apar pe covorul roşu starurile hollywoodiene apelează la diverse trucuri pentru ca apariţia lor să fie memorabilă. Pe lângă ţinute semnate de creatori faimoşi ori un make-up de efect, vedetele noastre favorite scot la înaintare cea mai eficientă, dar şi cea mai accesibilă armă: zâmbetul!

Ei bine, acum poţi avea şi tu un zâmbet perfect! Nu e nevoie decât de un ruj puternic, care rezistă pe buze un timp îndelungat, care nu pătează şi care nu se şterge în timpul muncii ori al distracţie. Nu Skin Powerlips Fluid este cel mai potrivit în acest caz, oferind buzelor tale îngrijirea şi atenţia de care au nevoie.

image

Rujuri Nu Skin Powerlips Fluid

Care e secretul acestor rujuri? Au o consistenţă uşoară, mătăsoasă, lăsând buzele să respire, dar, în acelaşi timp, rezistă la transfer şi nu se acumulează ori strânge în linii inestetice. Aceste produse conţin caolin, o bază de argilă naturală despre care se ştie că susţine culoarea bogată, de lungă durată, dar şi vitamina E, pentru elasticitate, ceară de albine ori ulei de avocado.

image

Pastă de dinţi cu fluor AP-24

Iar dacă e să vorbim de un zâmbet cu adevărat perfect, din ”arsenalul” tău n-ar trebui să lipsească pasta de dinţi cu fluor împotriva plăcii bacteriene ori cea pentru albirea dinţilor. AP-24 oral Care System este o linie avansată ştiinţific şi revoluţionară de produse de îngrijire orală care ajută la protecţia împotriva plăcii bacteriene şi reduce formarea acesteia. În plus, produsul lasă o senzaţie de prospeţime care durează şi ajută la desprinderea şi îndepărtarea impurităţilor.

Care sunt ingredientele cheie ale acestui produs? AP-24, un agent dimeticon brevetat care luptă împotriva plăcii bacteriene şi surfactanţi care se pot înfăşura strâns în jurul dinţilor pentru a lăsa gura cu un sentimente proaspăt pe timp mai îndelungat. Dar şi dicalcium phosphate, un abraziv uşor care îndepărtează cu delicateţe impurităţile, şi sodium monofluorophosphate, care ajută la protecţia împotriva plăcii bacteriene.

image

Tu eşti pregătită pentru un zâmbet ca la Hollywood?



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg