Slăbeşte cu dieta lui Oprah Winfrey

20 aprilie, 2016
Oprah jpeg

La cei 62 de ani ai săi, cea mai cunoscută realizatoare de televiziune se mândreşte cu silueta sa, după ani de luptă cu kilogramele în plus.

A slăbit 41 kg în 11 luni.

Oprah Winfrey a impresionat lumea întreagă cu faptul că a reuşit să slăbească 41 de kilograme în numai 11 luni, respectând zece paşi simpli.

Pasul 1 - trebuie să faci sport de dimineaţă, pentru a provoca arderea suplimentară de calorii. Sportul de dimineaţă reduce şi stresul de peste zi şi vă ajută să treceţi mai uşor peste crizele de foame.

Pasul 2 - secretul dietei vedetei este mersul pe jos, căci sporeşte arderea numărului de calorii şi a grăsimilor. În plus, mersul pe jos întăreşte şi musculatura spatelui, a pieptului şi a picioarelor.

Pasul 3 - consumul mărit de oxigen în timpul mersului sporeşte numărul caloriilor arse. Antrenamentul optim se situează între 70-80% din frecvenţa cardiacă maximă.

Pasul 4 - monitorizaţi evoluţia şi obiectivele stabilite, precum durata de slăbire. Alcătuiţi un jurnal în care să treceţi numărul kilogramelor pe care le-aţi pierdut, frecvenţa în care slăbiţi etc.

Pasul 5 - nu consumaţi alcool, căci acesta încetineşte metabolismul şi îngraşă.

Pasul 6 - eliminaţi grăsimile din alimentaţie. Mâncaţi cereale, orez, paste făinoase, legume şi fructe, lapte, carne albă, peşte şi brânzeturi cu maximum 30% grăsime.

Pasul 7 - nu mâncaţi nimic cu trei ore înainte de culcare

Pasul 8 - aveţi grijă să vă stabiliţi cinci mese pe zi, din care trei importante şi două auxiliare.

Pasul 9 - rolul meselor intermediare este de a împiedica instalarea foamei de lup.

Pasul 10 - consumaţi 6-7 pahare cu apă pe zi.

image