Soţia fotbalistului Alex Bourceanu a slăbit 40 kg în timp record FOTO

30 martie, 2016
Adina Bourceanu1 jpeg

Adina Bourceanu a reuşit ceea ce numai Oana Radu a mai făcut-o: să slăbească în doar câteva luni zeci de kilograme.

image

Adina şi Alex Bourceanu sunt de 13 ani împreună şi formează o familie frumoasă, fiind şi părinţii a doi copii. Deşi Adina a avut mereu probleme de greutate, asta n-a contat în relaţia lor. Totuşi, acum doi ani, soţia fotbalistului a decis să facă o schimbare radicală: a făcut o operaţie de micşorare a stomacului.

„Eu n-am fost niciodată slabă. E adevărat că m-am îngrăşat la prima sarcină 30 kg, dar am pornit de la 74 kg, la o înălţime de 1,62 m. La prima sarcină am dat jos 10-15 kg şi am rămas pe undeva pe la 90 kg. La a doua sarcină, am mai luat, am mai dat jos din ele, dar ajunsesem să am 104 înainte să nasc“, a povestit ea în emisiunea lui Cristi Brancu.

image

„M-am hotârât să mă operez când eram în vacanţă, acum doi ani. Aveam probleme de sănătate, în primul rând. Mi se umflau picioarele foarte tare, aveam dureri foarte mari de oase, de spate, începusem să am varice şi aveam 25 de ani. Aveam obezitate gradul unul spre doi, dacă mai luam un kilogram eram la gradul doi deja, aşa că de-asta m-am hotărât să mă operez“, a explicat ea.

image

„Nu m-am gândit că o să ajung aşa cum sunt acum. Acum am 50 kg, când l-am cunoscut pe soţul meu, la 14 ani, aveam 57 kg. Alex mă susţine tot timpul. Noi suntem împreună de când eu aveam 14 ani, iar el aproape 18 ani. Am un an şi 9 luni de la operaţie şi 7 luni de când nu am mai slăbit deloc. Într-un an şi 2 luni am dat jos cât un om, aproape jumătate din greutate“, a mai spus ea în emisiunea “Agentul VIP”.

image

„Înainte mâncam mult, aveam pofte, mâncam foarte multe dulciuri. Nu-mi place nici sportul. E clar că mâncarea mă îngrăşa, pentru că după operaţie n-am ţinut nicio dietă, nu m-am abţinut de la nimic şi am mâncat aceleaşi lucruri, nu numai că în cantitate mult mai mică, pentru că atât îmi permite acum stomacul“.

  

image image image


Recente pe Ok! Magazine

de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg