Ştiaţi că 90% din cancerele de piele sunt vindecabile, dacă sunt depistate la timp?

13 mai, 2015

Anual sunt diagnosticate aproximativ 200 000 de noi cazuri de cancer de piele, unde melanomul (una din cele mai agresive tumori maligne) este unul dintre tipurile de cancer cu cea mai rapidă creştere în ceea ce priveşte numărul

Anual sunt diagnosticate aproximativ 200 000 de noi cazuri de cancer de piele, unde melanomul (una din cele mai agresive tumori maligne) este unul dintre tipurile de cancer cu cea mai rapidă creştere în ceea ce priveşte numărul de noi cazuri pe an.

În aceste condiţii, Laboratoarele La Roche-Posay şi IPSOS au realizat un studiu* global exclusiv în 23 de ţări, pe un esantion de 19 569 de persoane, femei şi bărbaţi, 15-65 de ani, care cercetează atitudinile şi percepţii faţă de expunerea solară şi prevenţia cancerului cutanat. Rezultatele arată urmatoarele:

· 88% conştientizează că riscul apariţiei cancerului de piele este strans legat de lipsa protecţiei solare în timpul expunerii la soare.

· 1 din 2 persoane nu a fost niciodată la un control al aluniţelor la dermatolog

· Doar 1 din 3 persoane îşi verifică propriile aluniţe cel puţin o data pe an

În aceste condiţii, La Roche-Posay lansează Skinchecker (www.laroche-posay.ro/skinchecker), o campanie digitală cu caracter social, cu misiunea de conştientizare asupra prevenţiei cancerului de piele şi importanţa folosirii protecţiei solare în prevenţia acestuia.

Exista doi factori importanţi în prevenţia cancerului de piele: protecţia solară şi controlul dermatologic. Astfel, Laboratoarele La Roche-Posay prezintă protecţia solară pentru piele sensibilă Anthelios XL, şi Campania ,,Zilele Protecţiei Solare”, unde puteţi beneficia de o consultaţie gratuită la dermatolog pentru verificarea aluniţelor.

Campania Zilele Protecţiei Solare

În perioada 1 mai – 30 iunie 2015 beneficiaţi de o consultaţie GRATUITĂ (în limita locurilor disponibile) la dermatolog pentru verificarea aluniţelor dvs. Programaţi-vă chiar acum, în orasul dvs, intrând pe www.protectiasolara.roPeste 200 de medici dermatologi parteneri din peste 40 de oraşe, participă la Zilele Protecţiei Solare, eveniment naţional de educare privind riscurile expunerii neprotejate la soare.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png