Summer Hairstyle! Celebrităţile care au renunţat la părul lung în favoarea tunsorii pixie

15 iulie, 2017
colaj bun jpeg

E vară, e cald, iar celebrităţile nu se tem de schimbări radicale de look! Ele au fost suficient de curajoase să renunţe la pletele lungi în favoarea unei tunsori mai stylish, devenită trend în ultimul timp: tunsoarea pixie.

Kristen Stewart

image

În ultimii ani, şi-a transformat stilul vestimentar, dar şi look-ul per total, dintr-unul feminin într-unul androgin. Tunsoarea pixie a fost o mişcare firească şi binevenită, căci schimbarea de hairstyle i se potriveşte de minune. Plus că există şi-un aspect practic al acestei transformări. Actriţa în vârstă de 27 de ani filmează în prezent la pelicula ”Underwater”, unde joacă rolul unui inginer, ceea ce presupune să petreacă mult timp cu o cască pe cap. Chiar ea a explicat toate acestea, într-o ediţie recentă a emisiunii ”Today”: ”Nu o să am timp să mă preocup de hairstyle, căci o să am tot timpul o cască pe cap”.

Katy Perry

image

Pe urmele ei a călcat şi fosta iubită a lui Orlando Bloom, artista Katy Perry. În aprilie, Katy şi-a surprins fanii cu această nouă tunsoare, şi a mărturisit că s-a inspirat din look-ul lui Ellen DeGeneres şi-al lui Guy Fieri. Cel care a ajutat-o să obţină acest look a fost nimeni altul decât hairstylist-ul celebrităţilor, Chris McMillan.

Taraji P. Henson

image

Actriţa în vârstă de 48 de ani şi-a surprins, la sfârşitul lunii trecute, fanii internauţi cu acest look. Taraji a mărturisit că hairstylist-ul Tym Wallace este cel care a ajutat-o să ajugnă al acest look şi că este mai mult decât satisfăcută de rezultat. Voi ce spuneţi? O prinde?

Lena Dunham

image

Actriţa în vârstă de 31 de ani le-a postat această imagine fanilor de pe Instagram dezvăluindu-şi schimbarea de look, iar aceştia s-au arătat foarte încântaţi de alegerea făcută de ea. Şi noi spunem că o prinde bine şi ne bucurăm că a avut curajul să opteze pentru o tunsoare atât de stylish.

Jourdan Dunn

image

Nu suntem convinşi că această tunsoare este una reală, căci pe contul ei de Instagram apar fotografii recente în care are şi părul lung, însă e clar că acest stil o prinde. Celebrul model a postat mai multe cadre în care apare cu acest hairstyle, iar fanii internauţi n-au contenit să o felicite pentru schimbarea de look.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG