Te spălai pe cap cu apă simplă? Iată care e cel mai nou truc din Japonia pentru un păr lung şi sănătos

30 august, 2017
penelope jpeg

Un păr sănătos şi bogat e ceea ce-şi doreşte orice femeie. Din păcate, agitaţia cotidiană ne face să-i acordăm podoabei capilare mult mai puţină atenţie decât are nevoie şi, prin urmare, părul nostru e, de multe ori, fad, fragil şi inestetic.

Demi Moore şi Penelope Cruz

Ei bine, nişte producători de cosmetice din Japonia sar în ajutorul nostru cu un ingredient minune, la care nu ne-am fi gândit niciodată. Asta pentru că aproape nimeni nu pune accentul pe apă în procesul de îngrijire a părului. Da, ei susţin că apa pe care o folosim atunci când ne spălăm este la fel de importantă precum şamponul, balsamul, masca sau oricare alt tratament pe care îl folosim pentru un păr lung şi sănătos.

De aceea, această companie produce o aşa numită ”apă de păr”, care conţine proteine, foarte multe vitamine, minerale şi antioxidanţi şi care – surpriză! – este obţinută din spălarea orezului. Această apă, numită ”Yu-Su-Ru”, este folosită încă din 2008 în Japonia şi a dat rezultate uluitoare.

Aşadar, dacă vă pregătiţi să face orez, nu vă grăbiţi să aruncaţi apa folosită. Ea e ideală atunci când vă spălaţi pe cap, aplicându-se timp de două minute pe părul şamponat în prealabil. Potrivit cercetătorilor japonezi, apa aceasta îţi va face părul să fie mai strălucitor şi mult mai puternic.  Unii spun că apa rezultată în urma orezului fermentat e chiar mai bună.

Produsul comercializat

Desigur, acest produs este deja comercializat, găsindu-se pe site-uri precum Etsy, sub denumirea de ”Rice Water Hair Milk”, la preţul de 23 de dolari. Desigur, poţi foarte bine să-l ”prepari” chiar tu în casă, mult mai ieftin şi mai rapid. Iată un tutorial!Recente pe Ok! Magazine

poza buget jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg
antonescu
caprio