Thalia, schimbare de look! Cum arată acum regina telenovelelor?

3 aprilie, 2017
Thalia3 png

Are 45 de ani, însă asta n-o împiedică să recurgă la o schimbare de înfăţişare dramatică! Vorbim despre Thalia, care şi-a uimit fanii cu o schimbare de look!

Aşa arăta actriţa în urmă cu câteva luni

Cu toţii ne amintim de buclele şatene are celebrei actriţe care făcea furori, odinioară, în telenovele precum ”Sărmana Maria” sau ”Marimar”. Ei bine, de atunci au trecut mai bine de douăzeci de ani, timp în care Thalia a încercat să rămână în atenţia publicului ei.

Schimbare de look!

Şi a reuşit! Cu câteva operaţii estetice la activ, Thalia este, în continuare, tânără şi frumoasă! Iar de curând, Thalia a recurs şi la o schimbare de look. Actriţa în vârstă de 45 de ani a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini în care apare cu părul vopsit în blond platinat şi vârfurile roz.

image

”În sfârşit, am avut curaj să fac asta”, este descrierea ce a însoţit imaginile şocante pe care artista le-a postat în mediul online, şi pe care fanii ei le-au primit cu mare deschidere. De altfel, postarea actriţei de telenovele a strâns rapid nenumărate reacţii pozitive din rândul fanilor internauţi.

image

Totuşi, tindem să credem că e vorba de o perucă în cazul ei. Voi ce spuneţi? O prinde această schimbare de look?

foto: instagramRecente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg