Ţii post sau ai intoleranţă la gluten? Iată propunerea lui Carmen Brumă

25 noiembrie, 2015
Carmen Bruma jpeg

O dietă sănătoasă nu presupune mese fără gust, şi nici înfometare. Uite cum poate arăta un mic dejun săţios, chiar şi fără gluten.

Carmen Brumă îţi propune să adopţi un stil de viaţă sănătos.

Intoleranţa la gluten este o boală chinuitoare, care, după unele estimări pesimiste, afectează aproximativ un om din 100. Pentru cei atinşi de acestă maladie, pâinea este o adevărată otravă şi le afectează întregul organism.

Multe persoane nu reuşesc să tolereze componenta proteică din produsele pe bază de grâu, secară şi orz, aşa că trebuie să renunţe definitiv la orice produs care le conţine.

Carmen Brumă propune un mic dejun sănătos pentru cei care au intoleranţă la gluten. În plus, se poate consuma şi în timpul postului. Iată de ce ai nevoie pentru a-l prepara:

„Lapte de cocos- 300 ml Fulgi de hrişcă- 3 linguri Fulgi de mei- 2-3 linguri Seminţe de cânepă- 2 linguriţe Scorţişoară după gust Miere sau sirop de arţar- opţional, 1-2 linguriţe Afine – opţional. Eu le-am folosit pentru decor. Combinarea fructelor cu alte alimente nu e recomandată, dar contează toleranţa digestivă individuală”, a scris Carmen pe blogul ei.

Un mic dejun fără gluten şi cu puţine calorii.

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Catalin Botezatu foto PR jpg
Vrei sa fii cea mai bine îmbracata din birou jpg
Bani, Pexels jpg
femeie bucatarie gatit 1432465706 jpg
parcare aeroport otopeni jpg
horoscop 4 august jpg
WhatsApp Image 2024 11 15 at 11 56 42 AM jpeg
KV WSCM jpeg
Planete, Pixabay (2) jpg
man 1846050 1280 jpg
Foodi OP300UK TenderCrisp Ribs Grill CMYK jpg
pexels adnan pervaiz 724231353 18341593 jpg
okmagazine ro png
Cum să îmbunătățești productivitatea în spațiile publice Iată cum te poți concentra mai bine jpg
Tradare jpg
Pisica jpg
OKMagazine (2) (3) (1) jpg
Therme