Top 10 schimbări radicale de look! Cu părul blond sau brunet - cum le preferi?

17 ianuarie, 2017
colaj jpeg

Să fii în centrul atenţiei este greu chiar şi pentru vedetele de la Hollywood.  Şi cum, atunci când vrei să schimbi ceva pentru a atrage atenţia, începi cu părul, celebrităţile au suprins de multe ori cu adoptarea unui nou look - o tunsoare inedită sau poate o altă culoare a părului. Azi sunt brunete, mâine le vezi blonde, şi invers.

Anne Hathaway

După ce şi-a tuns părul scurt pentru rolul din "Mizerabilii", Anne a uimit pe toată lumea când s-a vopsit blondă.

image

Angelina Jolie

Deşi lumea este obişnuită cu schimbarile ei dese de look, Angelina a reuşit  să surprindă cu un păr cu câteva nuanţe mai deschis. Actriţa este frumoasă oricum, însă cei mai mulţi şi-au dorit să revină la culoarea naturală, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi, iat-o, din nou brunetă!

image

Daniel Craig

Agentul 007 este de nerecunoscut cu părul blond. Cei drept, schimbarea de look este pentru noul rol din comedia Logan Lucky. După terminarea filmărilor, probabil actorul va reveni la freza care l-a consacrat în James Bond.

image

Kristen Stewart

Actriţa din Twilight a trecut şi ea de la şaten la blond. Schimbarea de look a lui Kristen a avut efectul scontat şi a impresionat pe toată lumea. Kristen a explicat că, având o perioadă liberă, a putut experimenta ceea ce şi-a dorit pe păr - culoare şi tunsoare.

image

Adam Levine

O altă schimbare care nu a trecut neobservată, a fost cea a cântăreţului Adam Levine. De la brunet la blond într-o singură zi, asta da şoc! Adam a vrut să facă ceva nebunesc şi chiar i-a ieşit.

image

Keira Knightley

Keira se numară şi ea printre divele care au testat blondul pe păr, însă actriţa a revenit rapid la şaten.

image

Orlando Bloom

Fie că adoptă o tunsoare scurtă sau părul lung, nu putem nega faptul că Orlando este un bărbat căruia îi vine bine aproape orice schimbare de stil. Cu toate acestea, ultima apariţie a actorului, cu părul blond platinat, a şocat pe toată lumea.

image

Kim Kardashian

Kim Kardashian este exemplul de schimbare de look, de la părul negru la blond platinat. O schimbare radicală propulsează orice vedeta pe prima pagina a ziarelor, iar Kim s-a bazat pe asta pentru a ieşi evidenţă. Nu e pentru prima oară când vedeta încearcă blondul, dar schimbarea e mai şocantă ca oricand!

image

Miley Cyrus

Miley a trecut de la fetiţa cuminte din "Hannah Montana" la o adevărată divă, iar trecerea a fost marcată de o schimbare şocantă din toate punctele de vedere. Cântăreaţa s-a tuns scurt, şi-a vopsit părul blond şi şi-a schimbat garderoba cu haine mult mai sexy.

image

Rihanna

Cântăreaţa a trecut prin atat de multe schimbări de hairstyle, că nici nu le mai ţinem minte, de la şaten, la brunet, roşcat şi blond, de la tunsoare scurtă, la păr lung. De ceva vreme, artista a rămas la brunet, culoarea sa naturală, dar putem spune că îi stă foarte bine cu orice culoare de păr.  Voi ce credeţi?

image

Foto: Getty, HeptaRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg