Top machiaje la fel de celebre ca vedetele care le poartă

3 ianuarie, 2017
colaj jpeg

Cat eyes este cel mai în vogă beauty trend vreodată şi promite să nu se demodeze. Dunga neagră deasupra genelor realizată din fard, creion de ochi sau tuş a fost preluată şi adaptată de o mulţime de vedete. Următoarele dive au devenit emblematice datorită machiajului lor semnătură.

Kim Kardashian 

image

În ultima perioadă s-a creat o adevărată isterie în beauty pornind de la celebrul make-up purtat de Kim Kardashian - un ten de porţelan, o faţă conturată şi trăsături aproape de perfecţiune. Machiajul lui Kim Kardashian constă în conturarea şi iluminarea feţei, conturarea sprâncenelor, un smokey eyes perfect, gene definite şi buze pline. Acest make-up pur şi simplu te tranforma. Dar pentru a-l realiză ai nevoie de multe produse de beauty, timp, răbdare şi exerciţiu. Rezultatul este atât de compex, încât pentru rutina de înfrumuseţare trebuie să acorzi cel puţin două ore zilnic.

Angelina Jolie

image

Angelina Jolie este cu adevărat un tipar de frumuseţe şi un reper pentru o mulţime de fete. Stilul de make-up pe care îl abordează este unul cât mai natural, dar care îi scoate în evidenţă trăsăturile - ochii verzi şi buzele voluptoase. Niciodată nu exagerează, accentul este pus pe ochii de pisică - machiajul cat eyes realizat cu ajutorul unui creion negru sau al tuşului de ochi, genele sunt definite, obrajii conturaţi, iar pentru buze foloseşte un gloss sau un ruj nude.

Amy Winehouse

image

Nu poţi trece niciodată neobservată dacă porţi eyeliner, mult eyeliner. Asta a demonstrat şi Amy Winehouse care a preluat acest beauty trend - cat eyes şi a creat un stil inconfundabil. Pe Amy o puteam recunoaşte dintr-o mie datorită machiajului său extravagant, dar şi a coafurii şi a tatuajelor la fel de îndrăzneţe. Pentru ea ochii erau cei mai importanţi, cei care transmiteau, iar dungile negre şi groase de la ochi au ajutat-o să iasă în evidenţă.

Dita Von Teese

image

Actriţa americană Dita Von Teese  este  fericita posesoare a unui look retro. Nelipsitul ruj roşu, ochii de pisică realizaţi dintr-o linie de tuş, genele bine definite, pielea albă şi aluniţa desenată cu creionul negru, dar şi blush-ul de culoare roz din obraji fac din acest make-up unul iconic. Să nu uităm de părul negru ca abanosul şi de coafura în stilul anilor ‘50 în valuri. 

Marilyn Monroe

image

Acelaşi stil de diva anilor ‘50 îl avea şi binecunoscută Marilyn Monroe. Blonda adopta un machiaj care a făcut-o de altfel şi celebră: gene lungi şi definite, un machiaj al ochilor în nuanţe deschise, accentul pus pe buzele roşii, iar aluniţa desenată cu creion negru întregea acest look. Să nu uităm de coafura retro a acelor ani.

Jennifer Lopez

image

Divei latino îi place să strălucească, la propriu, şi asta se vede în fiecare zi pe faţa ei. Frumoasa cântăreaţă adoptă un look care o face să pară din ce în ce mai tânără: pielea bronzată are nevoie de strălucire şi iluminare. Buzele îi sunt puse întotdeauna în evidenţă, dar nu prin culori intense, ci cu ajutorul unui lipstick nude strălucitor. La fel şi ochii. În general foloseşte nuanţe de maro, bej, auriu, iar profunzimea ochilor este dată de genele lungi şi definite. Rezultatul -o faţă conturată care străluceşte.

Marilyn Manson

image

Că tot vorbim de machiaje celebre, nu putem încheia topul fără a-l include pe celebrul şi excentricul cântăreţ Marilyn Manson, al cărui machiaj de scenă este de-a dreptul înfricoşător. O faţă cât mai albă, mult negru la ochi, buze de un roşu închis, o lentilă de contact albastru deschis şi tot felul de accesorii care completează această imagine de băiat rebel.

Foto: GettyimagesRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg