Tot ce trebuie s─â ┼čtii despre genele false

15 iunie, 2021
3 gene1 jpg jpeg

Orice femeie ├«┼či dore┼čte o privire frumos conturat─â ┼či seduc─âtoare ┼či genele contribuie mult la crearea acestui efect. Dac─â nu e┼čti pe deplin mul┼úumit─â de genele tale sau de efectul ob┼úinut doar cu mascara, atunci genele false pot fi o op┼úiune excelent─â! Acestea au devenit un ÔÇ×must haveÔÇŁ atunci c├ónd dore┼čti s─â ai un look spectaculos.

Tipuri de gene false

Fie c─â vorbim de machiaj de zi sau de sear─â, exist─â trei tipuri principale de gene false: genele pe band─â, genele m─ânunchiuri ┼či extensiile de gene. Primele dou─â tipuri, band─â ┼či m─ânunchiuri, sunt folosite ├«n special de make-up arti┼čti, dar cu pu┼úin─â ├«ndem├ónare, se pot aplica ┼či acas─â. ├Än cazul extensiilor de gene este obligatoriu s─â apelezi la un profesionist pentru a ┼úi le aplica.

stanga
dreapta
3 gene1 jpg jpeg
2 gene2 jpg jpeg

├Änainte de a cump─âra ┼či utiliza genele false, este important s─â cuno┼čti diferen┼úele dintre op┼úiunile disponibile ÔÇô pentru c─â vei g─âsi o varietate mare de stiluri, dimensiuni ┼či tipuri de gene false. Cupio ofer─â o gam─â diversificat─â, de la clasicele gene naturale, p├ón─â la cele mai extravagante modele, unele mai dese, altele mai scurte sau mai lungi.

Cum se aplic─â genele false

Genele false de la Cupio sunt recomandate de make-up arti┼čti, fiind rezistente ┼či naturale - confec┼úionate 100% din p─âr natural sterilizat. Sunt extrem de u┼čor de aplicat ┼či pot fi reaplicate de nenum─ârate ori dac─â sunt atent ├«ngrijite.

Primul pas este s─â ├«┼úi alegi modelul care ├«┼úi place. Ai nevoie de un adeziv, o penset─â cu ajutorul c─âreia se dezlipesc genele ┼či o foarfec─â.

Urm─âtorul pas: aplic─â o cantitate mic─â de adeziv pe lungimea benzii, apoi cu ajutorul unei pensete lipe┼čti geana pe pleoap─â foarte aproape de baza genelor naturale. Ca s─â ai rezultate bune, folose┼čte adezivul Cupio Transparent New, un adeziv non-toxic care se ├«ndep─ârteaz─â foarte u┼čor, chiar ┼či doar cu apa cald─â, ├«ns─â totodat─â rezist─â 100%.

Este recomandat s─â a┼čtep┼úi cel putin 30 de secunde pentru ca lipiciul s─â capete consisten┼úa perfect─â pentru aplicare. Nu doar ca genele se vor lipi mai bine ┼či vor dura toat─â ziua, ├«ns─â va fi mult mai u┼čor s─â le pozi┼úionezi, pentru c─â adezivul nu va curge.

Pentru alungirea ochilor,pute┼úi opta pentru genele band─â - demi, cum sunt cele Perfect Day din colec┼úia Bride de la Cupio. Astfel, ob┼úine┼úi acel efect de privire p─âtrunz─âtoare, denumit ┼či ÔÇŁcat eyesÔÇŁ.

Dac─â vrei s─â aplici gene m─ânunchi, atunci ai nevoie de o penset─â. Prinde fiecare smoc ├«n parte ┼či aseaz─â-l pe pleoap─â simetric, gean─â l├óng─â gean─â, p├ón─â ce completezi toata linia ochiului.

2 gene2 jpg jpeg

Ce conţine un kit de gene false

Dac─â vrei s─â ├«┼úi aplici acas─â gene false, atunci trebuie s─â ├«┼úi cumperi un kit special. Speciali┼čtii Cupio recomand─â kitul care con┼úine tot ce este necesar pentru a aplica genele false tip band─â sau m─ânunchi ÔÇô extensiile de gene rezistente la ap─â, adeziv, aplicator de gene ┼či o foarfec─â. Acestea pot fi purtate aproximativ ┼čase s─âpt─âm├óni dac─â sunt ├«ngrijite optim.

Cui i╠éi place efectul de gene false? Exact. Tuturor ne place. Acestea sunt un must have pentru c─â transform─â complet orice machiaj ┼či ofer─â o expresivitate pe care niciun eyeliner nu e capabil s─â o livreze. Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg