Trei motive pentru un duş perfect (P)

7 iunie, 2017
18987813 10155071166890189 867563728 o jpeg

În linia tendinţelor «less is more» (mai puţin  înseamnă mai mult) precum şamponul non-spumant sau deodorantul comprimat, descoperă Gelul de duş concentrat Yves Rocher. Principiul său este surprinzător: un gel de duş ce permite reducerea considerabilă a consumului de material plastic. Pe scurt, un ritual benefic în egală măsură pentru noi şi pentru planetă.

image

Motivul Nr. 1: Îmi doresc un gel de duş uşor şi plăcut de utilizat

Datorită formulei sale inovatoare înregistrată în Franţa printr-un brevet, o singură picătură este suficientă pentru un duş. Textura sa fluidă şi onctuoasă se transformă într-o spumă bogată şi senzorială ce curăţă pielea cu delicateţe. Promisiunea unui duş senzorial şi parfumat.

Motivul Nr. 2: Îmi doresc un gel de duş care respectă echilibrul  pielii

Cercetătorii Cosmétique Végétale® Yves Rocher au selecţionat şi asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esenţial de Coriandru (în parfum) şi extractul de Mango. Formula sa cu pH neutru, testată sub control dermatologic, conţine peste 97% ingrediente de origine naturală. Fără conservanţi, fără parabeni.

image

Motivul Nr. 3 : Îmi doresc un gel de duş eco‑responsabil

Inovator, Gelul de duş concentrat oferă într‑un format de 100 ml, la fel de multe utilizări precum un gel de duş clasic de 400 ml, adică echivalentul a 40 de duşuri. Care este rezultatul? Reducerea impactului asupra mediului: 50% mai puţin plastic**, 50% mai puţine emisii de gaze cu efect de seră** (de 5 ori mai puţine camioane utilizate pentru transport).

În plus, ambalajul Gelului de duş concentrat este realizat printr-un demers de eco-concepţie: flacon reciclabil ce conţine plastic reciclat.

Poze: 123RFRecente pe Ok! Magazine

kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg